≫ 

Džoni Dep tvrdi da ga Holivud bojkotuje nakon optužbi njegove bivše supruge za zlostavljanje

- Jedan čovek, jedan glumac u neugodnoj i neurednoj situaciji, poslednjih nekoliko godina? - rekao je on.

  • 1
Johnny Depp Džoni Dep Foto: Tanjug/AP

Glumac Džoni Dep (49) otvoreno je progovorio o holivudskom bojkotu koji je nastupio nakon optužbi njegove bivše supruge Amber Herd (35) za fizičko nasilje.

On tvrdi da ga Holivu bojkotuje zbog vesti  koje su izašle tokom njegovog razilaženja s Amber 2016. godine, gde su ga mediji proglasili "zlostavljačem žena".

Za Sidnej Tajms je progovorio o svom novom filmu "Minamata" koji se još nije pojavio u američkim kinima, uprkos tome što je premijerno prikazan krajem prošle godine na Berlinaleu.

- Neki filmovi dodiruju ljude, a ovaj utiče na one u Minamati i ljude koji doživljavaju slične stvari. I za bilo što ... za holivudski bojkot mene? Jedan čovek, jedan glumac u neugodnoj i neurednoj situaciji, poslednjih nekoliko godina? - rekao je on.

- Obećali smo tim ljudima da će ih film poštovati. Mislim da smo održali svoj dio pogodbe pa bi i oni iza nas trebali održati svoj - komentirao je Džoni.

Reditelj filma Emru Levitas (43) podržava Depove reči i prošlog meseca napisao je pismo u kojem tvrdi da se film "Minamata" zakopava zbog glumčevih pravnih problema.

- Američko prikazivanje filma još nema određeni datum - rekao je glasnogovornik MGM (Metro-Goldwyn-Mayer) Studija, koji drže prava za prikazivanje filma, za Deadline.

Video: Suočavanje o kome bruji ceo svet: Džoni Dep i njegova bivša oči u oči nakon dramatičnog razlaza

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA