≫ 

Planira da opet klekne pred Dženifer Lopez? Ben Aflek gledao prstenje u luksuznoj zlatari

Aflek i Lopez prvi put su bili vereni 2002. godine. Dve godine kasnije, prekinuli su veridbu i vezu nakon preterane količine "medijske pažnje"

  • 1
Dženifer Lopez,  Ben Aflek, Jennifer Lopez and Ben Affleck

Dženifer Lopez, Ben Aflek, Foto: Patriot Pics / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Gotovo 20 godina nakon što je po prvi put zaprosio pjvačicu Dženifer Lopez (52), glumac Ben Aflek (49) ponovno razgleda izloge sa prstenjem.

Oskarovac je ovog ponedeljka viđen kako sa majkom Sem i sinom Samuelom (9) proučava prstenje u "Tiffany & Co.", luksuznoj zlatari. Osim što je gledao, glumac je sa sobom imao i papir sa beleškama, prenosi Page Six.

Aflek i Lopez prvi put su bili vereni 2002. godine. Dve godine kasnije, prekinuli su veridbu i vezu nakon preterane količine "medijske pažnje".

Prvi prsten koji je Ben dao Dženifer krasio je 6.1-karatni ružičasti dijamant, te se njegova vrednost procenjivala na 1.2 miliona dolara. Čini se kako je to bila pametna investicija, prenosi PopSugar, jer je njegova trenutna cena "skočila" na 12 miliona dolara.

Nije poznato da li je latino diva ikada vratila taj prsten.

- Koliko ja znam, Džen nikada nije vratila prsten! To je najlepši prsten koji sam ikad video, zadivljujuć je - izjavio je njen bivši agent za Access Daily.

U slučaju da Oskarovac zaprosi svoju dragu, Dženifer bi ovo bila šesta veridba i četvrti brak. Ali, bračne vode nisu strane ni Afleku, koji je sa glumicom Dženifer Garner (49) bio u braku od 2005. do 2018. i sa kojom ima troje dece.

Video: Džej Lo u mnijaturnom bikiniju pije i đuska uz pesmu bivšeg dečka: Atributi latino dive grme!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • eNL

    26. avgust 2021 | 22:51

    Ben...jednom si bio magarac...al dvaput..pa to je previše.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA