≫ 

Kanje se pomirio sa Kim? Uhvaćeni kako se drže za ruke u Čikagu

Iste večeri mu se Kim pridružila na pozornici na lažnoj ceremoniji venčanja, obučena u belu Balenciaga venčanicu

  • 1
Kim Kardashian, Kim Kardašijan, Kanye West, Kanje Vest Kim i Kanje; Foto: Tanjug/AP

Kanje Vest (44) govori prijateljima u muzičkoj industriji da su on i Kim Kardašijan (40) ponovno zajedno, tvrde izvori za Page Six.

Par je pokrenuo glasine o pomirenju nakon što je Kardašijanka viđena kako drži Vesta za ruku napuštajući zabavu povodom najave reperovog novog albuma "Donda" u Čikagu u četvrtak.

Iste večeri mu se Kim pridružila na pozornici na lažnoj ceremoniji venčanja, obučena u belu Balenciaga venčanicu.

Upućeni tvrde da pomoću takvih umetničkih performansa Vest pokušava da postigne da se njegov album prodaje bolje od albuma njegovog suparnika Drejka.

- Kanje je drugim reperima govorio da su on i Kim ponovno zajedno, ali svi znaju da to nije istina. Prava priča je da Kanje želi da pobedi Drejka u prodaji ploča i priređuje veliki šou kako bi privukao svu medijsku pažnju - tvrdi jedan od izvora.

- Kim i Kanje nisu razgovarali mesecima nakon što je podnela zahtev za razvod, ali su ponovno počeli da komuniciraju ranije ovog leta zbog svoje dece - ispričao je pomenuti izvor, te dodao kako Kim i dalje podržava bivšeg.

- Kim je draga osoba. Iako Kanje i ona više nisu zajedno, srećna je što može da ga podržava u njegovom poslu i umetnosti, želi dobar odnos sa njim zbog dece - zaključio je izvor.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA