≫ 

Primećujete li šta nije u redu na fotki Džej Lo iz Venecije, a nema veze s "gomilom" cvetnih dezena?

Utegla je svoje obline u pantalone cvetnog dezena, koje je iskombinovala sa topom i "krunom"

  • 3
Dženifer Lopez Jennifer Lopez Dženifer Lopez; Foto: Profimedia/Vasquez-Max Lopes / BACKGRID

Pevačica Dženifer Lopez (52) u nedelju je posetila Veneciju, a razlog dolaska bila je revija modnog brenda "Dolce & Gabbana". 

Dženifer je za ovu priliku izabrala pompezan stajling. Utegla je svoje obline u pantalone cvetnog dezena, koje je iskombinovala sa topom i "krunom". Ni visoke potpetice nisu bile "obične", a celu kombinaciju upotpunio je plašt.

I dok su se na društvenim mrežama fanovi prepucavali oko toga da li je na sebe stavila previše cvetnih uzoraka, onima oštrijeg vida nije promakla etiketa koja je vijorila na plaštu latino dive.

"Ima sto čuvara iza sebe, pa da ni jedan nije mogao da joj ukaže na to... Kakav gaf", "Pa da li je moguće da se ovoliko ispalila", konstatovali su njeni pratioci na Instagramu, dok su se drugi pitali kako je moguće da se takvo "šetanje etiketa" stalno događa poznatim osobama.

"Bar oni imaju ljude koji su zaduženi za njihovu garderobu", "Ceo tim oko nje, a ovakva greška", pisali su razočarani fanovi.

Takođe, postoje i oni koji veruju da je namerno ostavila etiketu kako bi se o tome pisalo i tako u prvi plan došao neki događaj na kojem su slavni bili, kao i oni koji misle da etiketa ostane tako da bi kasnije odeća mogla da se proda po još većoj ceni, jer ju je nosila slavna osoba.

Kako je Dženifer izgledala i gde joj se "potkrala" etiketa, pogledajte u galeriji u tekstu.

Video: Ako želite dobro da se oznojite bacite se na novi fitnes izazov zgodne Džej Lo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gordi👧🏻

    30. avgust 2021 | 17:44

    zar neshvatate , nije ti ni kupila , samo promovise i vratice u prodavnicu kao da i nije nosila 😂a potom ce neko to kupiti ( vec noseno 🤣) i to debrlo platiti , samo reklama ……

  • jay law - dzej lo

    30. avgust 2021 | 16:24

    JLO = dzejlo

  • ana

    31. avgust 2021 | 04:24

    Zastarela fora. Moda u Dubajiu, svi lokalci i lokalke nose prekupu brendiranu garderobu sa etiketom da bi se videla cena. tako vec dvadeset godina.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA