≫ 

Pevačica je "teška" 48 miliona $, a brat joj je beskućnik: Ne osuđuje sestru, a razlog "slama srce"

- Prosim ovde već tri meseca i to mi je slomilo srce. Niko od njih mi se ne javlja - rekao je Endru, brat Šeril Kol

  • 3
Šeril Kol Cheryl Cole Šeril Kol, Foto: Profimedia

Bogatstvo pevačice Šeril Kol (38) procenjuje se na 48 miliona dolara, a njen brat Endru Tvidi beskućnik je i prisiljen je da prosi na ulici.

Endru (41) za britanske medije je otkrio da sa slavnom sestrom, koja mu je svojevremeno platila odvikavanje od droge u iznosu od 28.000 dolara, nije razgovarao godinama, te da ona verojatno ni ne zna u kako je tešku situaciju dospeo.

- Prosim ovde već tri meseca i to mi je slomilo srce. Imam toliko je*enog ponosa. S porodicom koju imam ne bih trebao da budem ovdje. Užasno je - rekao je Endru za The Sun.

- Niko od njih mi se ne javlja. Iako mi Šeril ne pomaže ona je i dalje moja porodica. Verovatno i ne zna da sam na ulici. Uopšte je ne krivim, ovo je najniže što sam mogao pasti - dodao je.

Endru iza sebe ima dugu istoriju nasilnog ponašanja, te zavisnosti o alkoholu i drogama. Trenutno živi u šatoru u jednom engleskom gradiću sa prijateljem kojeg je upoznao na ulici, a kaže da je bez doma ostao nakon što je, ranije ove godine, raskinuo sa devojkom. Takođe, iz jedne od prethodnih veza ima sina.

Godine 2011. je završio u zatvoru na šest godina zbog oružane pljačke, a 2005. je, takođe zbog pljačke, osuđen na četiri godine zatvora. U svojoj prvoj pljački sudelovao je 1996. kad mu je bilo samo 13 godina, a tad je zbog napada na dva studenta sješten u popravni dom na šest godina. Zbog boravka u zatvoru propustio je i sestrino venčanje s fudbalerom Ešlijem Kolom 2006.

Šeril nikad nije javno govorila o problemima svog brata, ali poznato je da mu je pomagala u borbi sa zavisnošću.

- Šeril želi da mi pomogne, ali previše sam propao. Znam da joj to slama srce, ali nisam toliko jak da se sredim. Plače mi se kad pomislim da svojoj sestri nanosim toliko boli. Rekao sam joj da bi trebalo da me se srami, ali ona me voli i ne želi odustati od mene - rekao je u jednom intervjuu iz 2008.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mrcke

    31. avgust 2021 | 08:32

    Podrzavam, dala mu vec jednom za odvikavanje, ali narkomancina ne moze da izdrzi. I ne treba da mu da ni centa.

  • Гаргамел

    31. avgust 2021 | 09:08

    Ко год има пара за дуван, алкохол и опијате тај није ни угрожен ни сиромашан већ бахат !

  • Гаргамел

    31. avgust 2021 | 09:07

    Шта ти је држава и закон ... тринаестогодишњак осуђен на 6 година поправног дома и одлежао свих 6 ! ? Код нас за убиство детета, добију мање а пусте их после две трећине одслужене казне !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA