≫ 

Protiv slavnog repera svedočio prvi muškarac: Imao sam 17 godina, molio je da ga zovem "tatice"

Muškarac tvrdi da se viđao sa pevačem, jer je zaista želeo da napravi uspeh u muzičkoj industriji

  • 0
Ar Keli, R Keli, R Kelly pevač Ar Keli / Foto: Tanjug/AP

Prvi muškarac svedočio je na sudu protiv Ar Kelija (54), američkog repera kojem se sudi zbog seksualnog zlostavljanja, reketarenja i podmićivanja.

Muškarac koji je svedočio tvrdi da je jedna od Kelijevih žrtava, a na sudu je ispričao da je Kelija upoznao u Čikagu, kada je imao svega 17 godina.

Pevač ga je tada navodno pitao šta je spreman da učini za muziku, dao mu je svoj broj telefona i pozvao ga u svoju kuću, navodno mu rekavši da će mu dati savete o muzici i da će mu omogućiti da peva u njegovom studiju.

- Jednom me prilikom pitao jesam li ikada imao ikakvih maštarija o muškarcima, a zatim se spustio na kolena i pružio mi oralni seks. Nakon toga mi je rekao da smo sada porodica - rekao je sada 32-godišnji muškarac na sudu, prenosi BBC.

Dodao je da ga je Keli navodno molio da ga zove "tatice" i rekao mu da će snimati njihove odnose. Muškarac tvrdi da se viđao sa pevačem, jer je zaista želeo da napravi uspeh u muzičkoj industriji i bojao se da neko ima snimke njihovih odnosa.

U ponedeljak je, 30. avgusta, protiv Kelija svedočila još jedna žena koja tvrdi da ju je pevač silovao kada je imala 17 godina. Dodala je da se sve desilo nakon jednog koncerta u Miamiju, kada ju je Keli nakon izvedbe pozvao u sobu.

- Bila sam u potpunom šoku. Osećala sam se prazno - ispričala je i dodala kako Kelija nije ranije prijavila policiji, jer se osećala posramljeno.

Ar Keli, R Keli, R Kelly pevač Ar Keli / Foto: Tanjug/AP

Podsetimo, zvezda R&B-a, pravog imena Robert Silvester Keli, već se decenijama suočava s navodima o seksualnom uznemiravanju i zlostavljanju žena, među kojima su mnoge tinejdžerke.

Više puta je odbacivao sve optužbe.

Ukoliko bude osuđen po svim tačkama optužnice, Ar Keli mogao bi dobiti višedecenijsku kaznu zatvora.

Video: Pohapšen lanac pedofila: Nastavak akcije Armagedon

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA