≫ 

Bežanija svetskih zvezda sa D&G revije! Nevreme rasteralo face, ali reakcija Vina Dizela je pobedila

Svetske zvezde okupile su se u vikendu za nama u Veneciji, na reviji visoke mode Dolce&Gabbana, a poslednje večeri prisutne je zadesila čak i tuča

  • 0

Vin Dizel (54), Hajdi Klum (48), Šeron Stoun (63), Dženifer Lopez (52) i mnoge druge zvezde prisustvovale su reviji modne kuće Dolce & Gabbana, održane u Veneciji proteklog vikenda.

Međutim, nije sve prošlo u sjaju i glamuru, pošto je poslednju noć luksuznog iventa obeležila tuča i kiša, dok su snimci na kojima se vide zvezde kako beže sa lica mesta preplavili društvene mreže.

Na snimcima se mogu videti kuglice leda, uskomešana publika koja se pokušava sakriti od nevremena i modeli na pisti koji su do zadnjeg trenutka pokušali ostati pribrani.

Najbolji snimak možda je zabeležio poznati kolumbijski pevač Sebastijan Jatra (26), koji je zabežio i Vina Dizela, koji je jedini opušteno stajao ispod kišobrana, do samog kraja pružajući podršku manekenima koji su kisnuli.

U jednom momentu slavni snagator se i sklonio, kisnuo i snažno aplaudirao manekenima, sve vreme sa širokim osmehom na licu.

Revija se održala na Arsenalu, bizantskom brodogradilištu iz 1104.

Pista je bila postavljena na vodi, a kiša je pomrsila sve planove čuvenom modnom dvojcu.

Iako je većina prisutnih pobegla, poslednji defile modela ipak je dobio gromoglasan aplauz i podršku onih koji su ostali na mestima, zbog izuzetno profesionalno odrađenog posla.

Video: Madonina ćerka orgijala na reviji u Bazelu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA