Bijonse saznala da je potomak robovlasnika: Kletva je generacijama pratila moju porodicu

- Trebalo mi je vremena da svarim ta saznanja - kazala je šokirana Bijonse

  • 5
Bijonse, Beyonce Bijonse / Foto: Profimedia/adidas.co.uk/ivypark / MEGA

Slavna Bijonse danas, 4. septembra, napunila je jubilarnih 40 godina.

Ona je pred jubilej sumirala svoj životni put, te kako je od devojčice iz Hjustona došla do dive koja ima ogroman svetski uticaj, uspešne preduzetnice, supruge i dobre majke troje dece.

Govorila je i o surovosti šoubiznisa, kao i posledica koje je ostavilo na njen um i telo.

- U ovom poslu toliko vašeg života ne pripada vama, osim ako se za to izborite. Borila sam se da zaštitim svoj razum i svoju privatnost, jer o tome ovisi kvalitet mog života. Rezervisana sam, osim za ljude koje volim i kojima verujem. Oni koji me ne poznaju i nikada me nisu upoznali mogli bi to protumačiti kao da imam zid oko sebe - istakla je Bijonse.

Mislim da sam, kao i mnoge žene, osetila pritisak da budem okosnica svoje porodice i svoje firme, i nisam shvatala koliko to utiče na moje psihičko i fizičko blagostanje. Nisam uvek sebi bila prioritet. Više od pola života borim se s nesanicom zbog turneja. Tu su i godine trošenja mišića zbog plesanja u štiklama. Takođe, stres na mojoj kosi i koži, od sprejeva i boje, vrućine uvijača i nošenja teške šminke za vreme znojenja na sceni - objasnila je pevačica.

Između ostalog, Bijonse je istakla da je, istražujući korene svoje porodice, došla do saznanja da je potomak robovlasnika.

- Nedavno sam istraživala svoje poreklo i saznala sam da sam potomak robovlasnika koji se zaljubio u jednu od svojih robinja i oženio je. Trebalo mi je vremena da svarim ta saznanja - kazala je šokirana Bijonse.

- Propitkivala sam šta to sve znači i pokušala stvari staviti u neku perspektivu. Sad verujem da je to razlog zašto me Bog blagoslovio s blizancima koje sam rodila. To je bilo prvi put da je u meni mogla koegzistirati muška i ženska energija, i rasti u meni. Molim se za to da sam uspela da uništim kletvu koja je moju porodicu pratila generacijama, te da će moja deca imati lakši život - ispričala je zvezda

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Crnja

    4. septembar 2021 | 13:50

    Pradeda bio robovlasnik a tebe Bog nagradio blizancima. Nidje veze😂😂😂

  • ma

    4. septembar 2021 | 13:57

    Eto sad si milijarder ajde pomozi napacenom narodu kao sto je bio tvoj deda??!! Oces, Oces … ali malo sutra!! Cutiiii i vozzz

  • Bole

    4. septembar 2021 | 16:53

    I ova pukla i mlati nepovezane stvari … kakva kletva kakvi bakraci zena milijaderka …

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA