Legendarni roker se ne odvaja od 45 godina mlađe devojke: Nekada ju je bilo sramota, a sada...

- U početku mi je bilo jako neprijatno i mislila sam da mi je život gotov, bilo me je sramota, no Džimi je jedan izuzetan, prelep čovek - rekla je Skarlet

  • 3
Jimmy Page, Džimi Pejdž Džimi Pejdž, Foto: Tanjug/AP

Osnivač i gitarista legendarne grupe "Led Zeppelin", Džimi Pejdž (77) ne odvaja se od svoje 45 godine mlađe izabranice Skarlet Sabe (32).

Na premijeru filma "Becoming Led Zeppelin" na Venecijanskom filmskom festivalu Džimi i njegova devojka su na crvenom tepihu privukli veliku pažnju.

Oni su prošetali su crvenim tepihom držeći se za ruke, a pozirali su okupljenim fotografima. Džimi je za ovu priliku izabrao crno odelo, dok je Skarlet zablistala u beloj, svilenoj i veoma elegantnoj haljini.

Legendarni gitarista i njegova 45 godina mlađa izabranica upoznali su se pre sedam godina u londonskoj knjižari u kojoj je ona čitala svoju poeziju.

Skarlet je ranije izjavila da je na početku njihove emotivne veze mislila da će joj velika razlika u godinama predstavljati veći problem.

- Smešno je što je na papiru to ogromna razlika, ali kad je on kraj mene, ja se ne osećam tako. To nije nešto što ometa nas dvoje. Pretpostavljam da će neki reći da im je moj izbor neobičan - rekla je ona za Daily Mail.

- U početku mi je bilo jako neprijatno i mislila sam da mi je život gotov, bilo me je sramota, no Džimi je jedan izuzetan, prelep čovek. Brojne žene u raznom dobu i danas se jako uzbude kada ga sretnu - ispričala je Skarlet tada.

Fotografije Džimija i njegove 45 godne mlađe izabranice sa crvenog tepiha pogledajte u galeriji iznad (1. i 2. fotografija), kao i još neke kadrove legendarnog gitariste.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Alexa

    6. septembar 2021 | 18:48

    Bolest...

  • C he

    6. septembar 2021 | 19:23

    A da se ne zove Dzimi Pejdz, bila bi i tada sa njim?! Naravno-ne biiiiiiii.....

  • Msm

    7. septembar 2021 | 09:11

    Bas si simpa 🥰 vidi se iz aviona da ga obozava 😊 kako ga samo umiljato gleda onim okicama 🙈🤭😆

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA