≫ 

Dženifer Aniston tokom pandemije smislila novi biznis - evo čime će se baviti

"Jako smo uzbuđeni, jedva čekamo da vidimo o čemu se radi","Spremni smo", "Ponosni smo na tebe", samo su neki od komentara

  • 1
Dženifer Aniston

Dženifer Aniston; Foto: Tanjug/AP

Poznata glumica, Dženifer Aniston (52) odlučila je da se okuša u lansiranju sopstvenog kozmetičkog brenda, a o svemu je obavestila svoje pratioce na društvenim mrežama.

Naime, dok je čekala da se vrati svetu glume zbog pandemije korona virusa, radila je na nečemu novom.

- Nešto novo dolazi- napisala je ispod objave na Instagramu koja je odmah pokrenula lavinu komentara, a njeni pratioci odmah su počeli da nagađaju o čemu se tačno radi.

"Jako smo uzbuđeni, jedva čekamo da vidimo o čemu se radi","Spremni smo", "Ponosni smo na tebe", samo su neki od komentara koji su se našli ispod objave koja je ubrzo prikupila piše od 1,5 miliona pregleda.

Iako nije otkrila o kakvim i kojim tačno proizvodima se radi, otkrila je ime brenda - "LolaVie".

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

 

Glumica je i 2010. godine lansirala parfem nazvan upravo "LolaVie", ali se ipak na kraju predomislila i promenila naziv u "Jennifer Aniston" i to iz razloga što su postojali konflikti sa sličnim brendom.

Podsetimo, kozmetička industrija za Aniston nije nepoznato područje jer je godinama zaštitno lice brenda Aveedo, ali i mnogih drugih bjuti kompanija.

Aniston će zasigurno imati veliku konkurenciju, jer bi ove godine kozmetičke linije trebalo da lansiraju Hejli Biber i Ariana Grande, dok će Kim Kardašijan predstaviti liniju proizvoda za telo.

Video: Zvezde serije Prijatelji odigrale partiju bilijara i sve redom slatko nasmejale

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA