≫ 

Neodoljivi snimak šeruju i srpske zvezde: Kajli Džener nežnim kadrovima potvrdila da je opet trudna

Najmlađa milijarderka na svetu je pokazala i trudnički stomak, kao i momente od kad je saznala da je u drugom stanju

  • 0

Najmlađa milijarderka na svetu, Kajli Džener (24), u drugom je stanju i sa svojim partnerom, reperom Travisom Skotom (30) čeka drugo dete.

Kajli je srećne vesti podelila u videu na svom Instagram profilu, a mesecima unazad opravdano se nagađalo da je ona u drugom stanju, ali da to krije od javnosti.

Video koji je objavila počinje snimkom pozitivnog testa na trudnoću, reakcije njenog partnera, kao i njihove trogodišnje ćerkice Stormi Vebster, a zabeležili su i odlazak i momenat sa ultrazvuka.

Kajli je pokazala i trudnički stomak, a sve je raznežio momenat kada malena Stormi grli mamu i ljubi njen stomačić. Nije poznato da li Kajli čeka devojčicu ili dečaka, niti u kom je mesecu trudnoće.

Podsetimo, sredinom avgusta na Kajlin 24. rođendan izostale su fotografije sa proslave koje su svake godine bile pomezne i luksuzne, ona je tada objavila svoje stare slike, članovi porodice i prijatelji čestitali su joj rođendan fotografijama od ranije, što je uverilo njene franove da je u drugom stanju i da to krije od javnosti.

Kajli je svoju prvu trudnoću sa Stormi krila od javnosti, iako se o tome nagađalo, a nekoliko dana nakon rođenja ćerke podelila je lepe vesti, momente u drugom stanju ali i nakon porođaja, videom na Jutjubu.

Kajli i Travis započeli su vezu u aprilu 2017. godine, a ona je sa prvim detetom zatrudnela svega dva meseca kasnije. Stormi su dobili 2018. godine, ali su naredne godine raskinuli.

Ostali su u dobrim odnosima zbog zajedničkog deteta, a u junu 2021. priznali su javnosti da su se pomirili, te sada čekaju drugo dete.

Video kojim je Kajli otkrila da je u drugom stanju pogledajte na početku teksta, a kadrove ove trudnice, ali i još neke njene slike, možete videti u galeriji u tekstu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA