≫ 

Džek Nikolson godinu dana nije viđen u javnosti: Ono što se pominje kao razlog je pretužno

Glumac je poslednji film snimio 2010. godine

  • 1
Dzek Nikolson  Jack Nicholson Džek Nikolson / Foto: Profimedia/Flight Photo Agency

Holivudski glumac Džek Nikolson (84) u javnosti je poslednji put viđen pre godinu dana i nigde se više ne pojavljuje, a prema pisanju američkih medija za to postoji tužan razlog.

Naime, glumac ima 84 godine  i navodno boluje od demencije i uopšte ne izlazi iz svoje kuće na Beverli Hilsu, što je za Radar Online izjavio njegov blizak prijatelj.

- Džek i ja smo prijatelji već godinama, a on više ne napušta svoju kuću. Mislim da njegovi sin i kćeri sada brinu i paze na njega - izjavio je izvor koji je želio ostati anoniman.

Glumac koji je u karijeri osvojio čak tri Oscara ima petero dece, ali najviše vremena provodi sa ćerkom Lorejn i sinom Rejom koji stanuju u njegovoj blizini.

- U tom komšiluku su svi bliski, a za njega su mnogi zabrinuti. Fizički je dobro, ali njegov um više nije dobro. Otišao je. Stvarno je tužno videti talentiranog glumca, kao što je Džek, u takvom stanju - izjavio je izvor.

Poslednji film koji je Džek snimio bio je "How Do You Know" 2010. godine u kojem je glumio s Riz Viterspun, a prema rečima njegovog prijatelja 2018. godine bio je prisiljen da ode u penziju.

- Iza te odluke krije se jednostavan razlog, a to je gubitak pamćenja. Džekova memorija postala je problem i više nije mogao pamtiti rečenice - dodao je izvor.

Džek je u javnosti poslednji put viđen u januaru 2020. godine na utakmici Lejkersa, u društvu sina Reja i repera Torija Laneza.

Neke od fotografija slavnog glumca, pogledajte u galeriji u tekstu.

Video: Džek Dimič o radu sa Al Paćinom: Stalno mi se izvinjavao, jednu rečenicu nikad neću zaboraviti

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sky

    13. septembar 2021 | 13:02

    Ko ga prati na instagramu zna da izlazi a i da se odlično zabavlja. Živ bio Džek!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA