≫ 

Peni iz "Teorije velikog praska" ostavila i drugog muža bez novca: Ne dobija ništa od 100 miliona $

U javnost je procurio dokument u kojem stoji kako je glumica od suda zatražila da se bivšem suprugu uskrati bilo kakva finansijska potpora

  • 0
Kejli Kuoko, Karl Kuk Printskrin: Instagram/kaleycuoco

Glumica Kejli Kuoko (35) nedavno je objavila da se razvodi od jahača Karlom Kukom (30) nakon tri godine braka. Glumica je najpoznatija po ulozi Peni iz serije "Teorija velikog praska".

U javnost je procurio dokument u kojem stoji kako je glumica od suda zatražila da se bivšem suprugu uskrati bilo kakva finansijska potpora i to na temelju njihovog predbračnog ugovora.

Par je potpisao ugovor koji će imati značajnu težinu tokom njihovog razvoda.

Potpisali su ga pre venčanja 2018. i zbog njega, glumica "teška" oko 100 miliona dolara, neće morati da deli novac sa bivšim. Sličan ugovor spasio je njeno bogatstvo i 2015. godine, kada se razvela od prvog supruga Rajana Svitinga.

- Uprkos dubokoj ljubavi i međusobnom poštovanju, shvatili smo da su nas trenutni putevi odveli u suprotnim smerovima. S obzirom na to da smo oboje javno podelili veliki deo svog putovanja, iako bi radije taj aspekt svog života zadržali privatnim, odlučili smo zajedno da objavimo našu istinu. Nema ljutnje ili neprijateljstva, naprotiv - istakli su na društvenim mrežama bivši supružnici početkom septembra.

Video: Ovo su pet najskupljih razvoda ikada

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA