≫ 

Hejli i Džastinu Biberu predviđaju kraj ljubavi: "Ovako se nikada nije ponašao prema Seleni Gomez"

Oni su delovali veoma besno i hladno, što je izazvalo brojne rekcije njihovih fanova

  • 0
Džastin Biber, Hejli Biber Džastin i Hejli Biber; Foto: Tanjug/AP

Popularni pevač Džastin Biber i njegova supruga Hejli Biber privlače pažnju gde god da se pojave, a ovog puta sve oči su bile uperene u njih i zbog ponašanja u javnosti mnogi komentarišu i predviđaju im kraj braka.

Džastin i Hejli su uslikani nakon izlaska iz restorana u Njujorku. Bili su u opuštenom izdanju i u pratnji jedne osobe iz obezbeđenja.

Iz resetorana prvo je izašla Hejli, a nekoliko sekundi nakon nje i Biber. Poznato je da se oni ne razdvajaju i u javnosti pokazuju emocije jedno prema drugom, te mnogi komentarišu da se poznati par posvađao.

Biber svoju dragu često drži za ruku ili ide tik uz nju, ali ovog puta to nije bo slučaj. Oni su delovali veoma besno i hladno, što je izazvalo brojne rekcije njihovih fanova, ali i onih kojima je draža Džastinova bivša, pevačica Selena Gomez, nego Hejli.

"Oni su se posvađali", "Ne mogu da verujem, deluju tako hladno", Mislim da se više ne vole", "Nekada ju je držao za ruku, a sada ide dva metra iza nje", "Ovako se nikada nije ponašao prema Seleni Gomez", "Šuška se da se razvode", neki su od komentara.

Podsetimo, pevač i manekenka bili su dugo prijatelji pre nego što su počeli da se zabavljaju 2016. godine. Raskinuli su kasnije, ali su ponovo uplovili u romansu 2018. godine.

Venčali su se u Njujorku 13. septembra 2018. godine, a kasnije su imali tradicionalnu svadbenu ceremoniju u Južnoj Karolini, 30. septembra.

Fotografije Džastina i Hejli zbog kojih im mnogi "slute kraj", ali i još neke njihove zajedničke slike, pogledjate u galeriji iznad.

Video: Ako želite da imate negovano lice kao Hejli Biber, evo trika

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA