≫ 

Top i suknjicu Džej Lo pridržavaju samo pertle, ispod ne nosi donji veš: "Blista otkad je sa Benom"

Latino zavodnica je oduševila izgledom

  • 1
Dženifer Lopez Dženifer Lopez, Foto: Instagram/chrisappleton1

Latino diva Dženifer Lopez na dodeli MTV muzičkih nagrada pojavila se u izazovnom stajlingu ispod kog, kako mnogi komentarišu, nije imala donji veš.

Dženifer je iznenadila pojavivši se na bini kako bi uručila nagradu za pesmu godine koleginici Oliviji Rodrigo, ali su provokativan stajling i lepota Džej Lo "ukrali" šou.

Latino zavodnica na sebi je imala top koji se perta spreda tako da se jasno vidi da ona nema brus, a uz to ukombinovala je mini suknju sa kristalima koju pridržavaju pertle sa svih strana, tako da je primetno da Dženfer nije imala ni gaćice.

"Žena za sva vremena", "Predivana", "Bomba", "Prelepa i prezgodna", "Gde god da se pojavi oduševi izgledom", "Blista otkad je sa Benom", neki su od komentara.

Podsetimo, nakon više od 17 godina Dženifer i Ben Aflek su ponovo zajedno. Oni su se upoznali 2002. godine dok je ona još bila u braku sa svojim drugim suprugom Krisom Džadom. Paparaci su je ulovili kako se ljubi s glumcem na svom 32. rođendanu, a par dana kasnije dala je zahtev za razvod.

Benifer, kako su ih mediji tada zvali, bili su najpoznatiji par u svetu šoubiznisa u to vreme, a sve su rasružili kada su objavili da se rastaju, a sada kada su ponovo zajedno ne razdvajaju se i blistaju od sreće i ljubavi.

Fotografije Džej Lo sa dodele MTV muzičkih nagrada pogledajte u galeriji, kao i prelepe momente Dženifer i Bena Afleka sa crveng tepiha.

Video: Džej Lo objasnila dekolteom i butkom, providne Kendal i Irina, a ko je došao bez gaćica na Met Galu?

Video: Ova žena šta god da obuče dominira: Irina Šajk u izazovnoj cvetnoj kombinaciji na Met Gali

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA