≫ 

Od kaubojke, preko vanzemaljca do "golih haljina": Galerija najupečatljivih stajlinga sa Met Gale

Kim Kardašian je definitivno bila najzapaženija na pomenutom događaj

  • 1

Održana je i ovogodišnja Met Gala, a kako i prethodnih, tako je i ove godine bilo mnogo modnih pogodaka, ali i promašaja o kojima će se dugo pričati.

Kim Kardašian je definitivno bila najzapaženija na pomenutom događaju koja je došla skroz maskirana i od glave do pete u crnom.

Takođe, Manekenka i jedna od najlepšijh žena na svetu Irina Šajk na dodeli Met Gala nagrada ponela je nesvakidašnju haljinu koja je sve prisutne ostavila bez daha.

Prozirna bež haljina sa cvetnim motivima koja jedva da je obuzdala njene grudi i dugim šlepom dovoljno bi bila provokativna sama po sebi.

Dženifer Lopez se pojavila u nešto drugačijem izdanju, nego inače, ali je svakako uspela da privuče pažnju prisutnih na sebe, pogotovo šeširom.

Kendal Džener je za ovu priliku izabrala dugačku Givenchy haljinu punu sitnih kristala i cirkona od koja je bila pripijena uz njeno telo i tako istakla sve obline.

Pogledajte u galeriji u tekstu krecije sa ovogodišnje Met Gale koje su bile najupečatljivije, a u komentarima pišite koja vam se najviše dopada.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • coka

    14. septembar 2021 | 20:07

    Od čega je satkana Irina Žena sam i mogu da kažem ona je prelepa Možda duža kosa ali telo maaaa topina

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA