≫ 

Bili Ajliš u balskoj haljini, da bi je obukla imala je jedan uslov: Nikada nije izgledala ovako!

Haljina od tila, koju je nosila Bili, daleko od njenog uobičajenog stila, vrećastih i širokih stvari

  • 0
Billie Eilish, Bili Ajliš Bili Ajliš, Foto: Tanjug/AP

Pevačica Bili Ajliš prvi put se pojavila u kreaciji Oskara de la Rnte na ovogodišnjem Met Gala događaju, ali da bi pristala da ponese njegovu kreaciju, Bili je za imala jedan uslov.

Haljina od tila, koju je nosila Bili, daleko od njenog uobičajenog stila, vrećastih i širokih stvari, ali je slavna pevačica objasnila da je konačno spremna da prihvatiti svoju ženstvenu stranu.

Naime, Bili je vegeterijanac već sedam godina i aktivistkinja za prava životinja, pa je uslov bio da dizajner, čiju će kreaciju nositi, mora potpuno da odbaci životinjsko krzno u svojim kreacijama.

Poslednjih nekoliko godina ova modna kuća nije koristila krzno na modnim revijama, jer kreativnim direktorima Fernandu Garciji i Lauri Kim to nije bilo "elegantno, moderno ili relevantno", prenosi New York Times.

Međutim, brend je u prodavnicama i dalje prodavao odeću napravljenu od životinjskog krzna, a to je predstavljalo "značajnu količinu prodaje i dobiti", istakao je izvršni direktor Oskara de la Rente, Aleks Bolen, ali je stav slavne pevačice inspirisao je ovu modnu kuću da napravi veliku promenu.

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Објава коју дели BILLIE EILISH (@billieeilish)

- Hvala, Oskar de la Renta, što ste dizajnirali ovu prelijepu haljinu i oživeli moje ideje i vizije. Bila mi je čast nositi ovu haljinu znajući da će Oskar de la Renta u budućnosti biti potpuno bez krzna - napisala je Bili na Instagramu.

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Објава коју дели BILLIE EILISH (@billieeilish)

- Oduševljena sam što su me dizajneri i celi tim saslušali po tom pitanju, a sada su napravili promenu koja utiče na opšte dobro, ne samo za životinje već i za našu planetu i okolinu. Čast mi je što sam bila katalizator i što su me čuli po ovom pitanju. Pozivam sve dizajnere da i oni učine to - poručila je Bili.

Video: Džej Lo objasnila dekolteom i butkom, providne Kendal i Irina, a ko je došao bez gaćica na Met Galu?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA