≫ 

Totalna dominacija Ketrin Zite Džons (51): U haljini boje vina bacila u senku daleko mlađe dame

Uoči pojavljivanja na dodeli nagrada, Ketrin je na svom profilu na Instagramu podelila i kratki video iz limuzine, koja je vozila nju i Majkla na događaj

  • 2
Ketrin Zeta Džons, Majkl Daglas

Ketrin Zeta Džons, Majkl Daglas Foto: Tanjug/AP

Holivudska glumica Ketrin Zita Džons (51) bila je glavna zvezda crvenog tepiha ovogodišnje dodele nagrade Emi, na kojem se pojavila u pratnji svog 25 godina starijeg supruga Majkla Daglasa (76).

Svi pogledi naročito su bili uprti u Ketrin. Ona je oduzimala dah, pozirajući u crvenoj haljini visokog izreza, koja je otkrila vitke noge, a bio je tu i duboki dekolte.

Uoči pojavljivanja na dodeli nagrada, Ketrin je na svom profilu na Instagramu podelila i kratki video iz limuzine, koja je vozila nju i Majkla na prestižni događaj.

- Na putu smo na dodeli Emija, a moj neverovatni suprug je nominovan za nagradu. Jako sam ponosna na njega i uzbuđena što idemo, vidimo se tamo - rekla je Ketrin u videu.

Majkl je, naime, bio nominovan za najbolju mušku ulogu u seriji "The Kominsky Method", no nagrada je ipak otišla u ruke Džejsona Sudejiksa.

Ketrin i Majkl upoznali su se na jednom filmskom festivalu 1998. godine, a lepa Velšanka je holivudskog veterana očarala istu noć, dok se on njoj ipak nije svideo na prvu.

Daglas joj je navodno pola sata nakon upoznavanja rekao kako će biti otac njene djece, na što mu je Ketrin odgovorila:

- Znaš, čula sam puno toga o tebi. I mislim da je vreme da ti kažem "Laku noć".

Glumac se u to vreme rastajao od supruge Dijandre Luker, sa kojom je u braku bio 18 godina, te je priznao kako ga je bilo sram njegove izjave o deci, pa je Ketrin u znak izvinjenja poslao poruku i cveće.

Godinu dana kasnije su se verili, a venčali su se 18. novembra 2000. godine u poznatom njujorškom hotelu. Njihovo venčanje proglašeno je venčanjem godine, što i ne čudi jer su na njega navodno potrošili čak 1,5 milijuna funti, a u to su vreme svakako izazivali veliku pažnju zbog velike razlike u godinama.

U galeriji u tekstu pogledajte opisane fotografije, kao i još neka izdanja bračnog para.

Video: Ušla u 6. deceniju, a kad je počela da se isteže i menja poze počeli smo da se preznojavamo!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA