≫ 

Bred i Anđelina bore se za imanje vredno 164 miliona $: Glumica je prekršila bitnu stavku ugovora

Anđelina je sada optužena za pokušaj prodaje svoje polovine, bez da je dala Bredu pravo da prvi u tom slučaju otkupi njen deo nekretnine

  • 0
Anđelina Džoli, Bred Pit Anđelina Džoli, Bred Pit, Foto: Profimedia Splash/Alamy

Hiljadu hektara francuskog imanja Chateau Miraval dele Anđelina Džoli (46) i Bred Pit (57), to mesto je za bivši par nekada imalo posebno značenje, jer su tamo održali tajno venčanje 2014. godine.

Anđelina je sada optužena za pokušaj prodaje svoje polovine, bez da je dala Bredu pravo da prvi u tom slučaju otkupi njen deo nekretnine.

Imanje je vredno 164 miliona dolara, a bivši supružnici su postali ravnopravni vlasnici tek kad je Bred prepisao 10 odsto udela u vlasništvu Anđelini, pa nisu više bili u razmeri 60 - 40.

Navodno je kao deo njihovog dogovora bila i stavka da moraju međusobno da se konsultuju pre eventualne prodaje, što Anđelina nije ispoštovala.

Džoli je papire za razvod predala još 2016. godine, a nakon toga par je dobio podeljeno starateljstvo nad petoro dece, koja su još uvek maloletna. Anđelina želi da ima potpuno starateljstvo, te trenutno traje borba i na tom polju između bivših supružnika.

Podsetimo, uz sina Medoksa (19), par ima petoro maloletne dece: Paksa (17), Zaharu (16), Šajlo (14) i blizance Vivijen i Noksa (12).

Video: Anđelina Džoli nam otkriva šta se to sve nalazi u njenoj torbi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA