≫ 

Mračna strana najbogatijeg čoveka na svetu: Bivša supruga Ilona Maska otkrila jezive detalje

- Potpisala sam jer sam mu slepo verovala. Čemu brak ako mu ne verujem? Bili smo srodne duše. Verovala sam da se nikada nećemo rastati. Život bez njega bio mi je nezamisliv - rekla je Džastin

  • 2
Elon Mask Musk Džastin Justine Ilon Mask, bivša supruga Džastin Foto: Profimedia/Getty images/Jason Merritt, Tanjug/AP

Milijarder Ilon Mask nedavno je raskinuo sa pevačicom Kler Grajms Bušer, a na videlo je ponovo izašla priča njegove prve supruge Džastin (49), koja je šokirala svet.

Ilon (50) i 17 godina mlađa, Kler Grajms Bušer (33), nedavno su prekinuli emotivni odnos koji je trajao tri godine.

Vest je objavio Page Six, koji je dobio Ilonovu potvrdu da je to istina. Rekao je da su ostali u dobrim odnosima i da će zajedno brinuti o svom jednogodišnjem sinu jako neobičnog imena X Æ A-Xii.

- Razdvojili smo se, no i dalje volimo jedno drugo i često se viđamo - rekao je milijarder.

- Moj rad na SpaceX i Tesli zahteva da budem u Teksasu ili putujem u inostranstvo, dok je ona primarno u Los Anđelesu. Trenutno boravi kod mene i naš sin je u susednoj sobi - dodao je Mask.

Grajms je nedavno iznenadila javnost kada je ispričala da se ne identifikuje kao majka. Istakla je da joj ne smeta, ali da joj je čudno kada je njen sin, čija je kratka verzija imena samo X, zove mamom, nego njenim imenom Kler.

- Rođenjem bebe doživela sam veliki preporod, umetnički. Biti majka je za mene čudno. Iz nekog razloga se nikako ne poistovećujem s tom rečju "mama". Isto je jako čudno sve to jer me X zove Kler i nikad mi ne kaže: "Mama". Možda on oseća moju odvratnost prema toj reči.

- Ne znam zašto osećam gađenje prema toj reči jer inače majku kao instituciju poštujem. Samo, ne znam, ne mogu da se identifikujem sa tim, čudno je - dodala je Kler.

Podsetimo, dok je pevačici X prvo dete, Mask ima 17-godišnje blizance Grifina i Havijera te trojke, 15-godišnjeg Damijana, Saksona i Kaija s bivšom suprugom, kanadskom spisateljicom Džastin Mask.

Nekadašnji supružnici su dobili i sina Nevadu, koji je preminuo 2002. godine u 10. nedelji života od sindroma iznenadne smrti. Milijarder je bio u braku i s glumicom Tululom Rajli od 2013. do 2016. godine, a svojevremeno je ljubio i Amber Herd.

A da ne čudi što je Mask od uglednog milijardera postao kontroverzna medijska ličnost, govori upravo ispovest njegove prve supruge Džastin. Iako je reč o izjavi staroj 11 godina, ponovo je dospela u žižu javnosti.

Naime, u magazinu Meri Kler, bivša gospođa Mask objavila je potresnu ispovest o mračnoj strani života sa imućnim preduzetnikom.

- U kasno proleće 2008. godine, moj suprug Ilon Mask zatražio je razvod nakon osam godina braka i petoro dece. Šest nedelja kasnije, poslao mi je poruku da je verio prelepu britansku glumicu Tululu Rajli, koja je u ranim dvadesetima i koja se zbog njega preselila u Los Anđeles. Tada sam pomislila da se moj život s tim muškarcem pretvorio u kliše - otkrila je tada Džastin.

Dodala je da je ona bila njegova "starter supruga'"objasnivši što pod time misli. Naime, upoznali su se dok je Ilon još uvek bio student, a ona je sa Maskom prolazila sve njegove uspone i padove da bi je on na kraju zamenio "novim modelom". Napisala je i kako je zbog ugovora, koji je potpisala dva meseca nakon venčanja, ostala bez ičega što je stekla u braku.

- Rekao mi je da moramo da odemo kod advokata koji će nam pomoći oko finansijskog sporazuma na kojem u njegovoj kompaniji insistiraju. Kada sam ga pogledala u čudu, rekao je da nije reč o predbračnom ugovoru - otkrila je Džastin.

No, upravo se o takvom ugovoru radilo. Potpisala ga je u neznanju, a potpisom se odrekla prava koja su joj pripadala kao zakonitoj supruzi. Dobila je samo porodičnu vilu u Los Anđelesu koju će naslediti njena deca. Uz to, potpisala je i da se ništa što su izrekli za vreme braka, kao i nikakve scene ne smeju spominjati u sudskim procesima.

- Potpisala sam jer sam mu slepo verovala. Čemu brak ako mu ne verujem? Bili smo srodne duše. Verovala sam da se nikada nećemo rastati. Život bez njega bio mi je nezamisliv - dodala je ona.

S godinama je postala nesrećna žena jer je Ilon prestao da bude muškarac u kakvog se zaljubila. S porastom bogatstva, on je postao sve zahtevniji prema njoj. Terao ju je da postane "trofejna plavuša" - da prosvetli kosu, posveti više vremena izgledu i šarmantno se smeška.

Danas, kaže, ne žali za razvodom jer joj je život napokon lepši.

U galeriji u tesktu pogledajte fotografije Ilona Maska.

Video: Od tekstova Boba Dilana, do raskid pisama Britni Spirs: Muzička aukcija za pamćenje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA