≫ 

Anđelina Džoli ponovo u društvu 15 godina mlađeg pevača: Svi se pitaju da li su zaista u vezi

Pokrenute su lavine komentara o njihovoj navodnoj vezi još početkom jula, kada su ih snimili takođe u Santa Monici, no tada su kućama otišli odvojeno

  • 1
Anđelina Džoli

Anđelina Džoli; Foto: Profimedia/Splash

Glumica Anđelina Džoli (46) i kanadski pevač The Weeknd (31) ponovo su snimljeni prilikom izlaska iz restorana, a sve je više nagađanja o njihovoj navodnoj romansi.

Čini se da glumica i pevač u poslednje vreme često provode vreme zajedno, što mnoge intrigira.

Glumica i pevač poslednji put su viđeni ponovo u Santa Monici. Uživali su nekoliko sati u italijanskom restoranu, a došli su u pratnji obezbeđenja.

Kasnije su otišli u luksuznu pevačevu vilu na Bel Eru.

Po izlasku iz restorana, nekoliko fotografa "ulovilo" ih je u kadru. Oboje su imali crnu odevnu kombinaciju. Anđelina je obukla haljinu, dok je pevač bio u farmerkama i crnoj jakni.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fan account 🐝 (@angelina_jolie4ever)

 

Pokrenute su lavine komentara o njihovoj navodnoj vezi još početkom jula, kada su ih snimili takođe u Santa Monici, no tada su kućama otišli odvojeno.

Bilo je to iznenađenje za mnoge jer dosad se nije znalo da ih povezuje bilo kakvo prijateljstvo i odmah su se pojavile glasine da između njih postoji i nešto više od toga. Intrigantno je da je muzičar spomenuo Džoli u jednoj od svojih pesama i upoređivao ju je sa svojom bivšom devojkom Selenom Gomez.

 Selenu su još 2016. godine povezivali s Anđelininim bivšim suprugom Bradom Pittom, i to dok su još bili u braku, nakon čega je The Weeknd objavio pesmu "Party Monster" u kojoj ih obe spominje i upoređuje njihove usne.

Angelinu su nedavno povezivali s njenim bivšim suprugom Džonijem Lijem Milerom, za koga je bila udata od 1996 do 1999. godine. Nedavno je uslikana kako ulazi i izlazi iz njegovog stana, držeći u ruci bocu vina, potpuno sama, bez pratnje obezbeđenja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Перагеније

    27. septembar 2021 | 14:36

    Хехе, очекивано - сад су Талибани дошли на ред...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA