≫ 

Ruke ne skidaju jedno s drugog! Fotografije Dženifer Lopez i Bena Afleka koje govore više od reči

Par je zajedno stigao u Njujork gde je pevačica imala koncert

  • 5
Ben Affleck Aflek JLo Jeniffer Dženifer Lopez Venecija Venice obožavalac fan selfi

Dženifer Lopez i Ben Aflek / Foto: Profimedia/BACKGRID/VR

Pevačica Dženifer Lopez i glumac Ben Aflek nedavno su začudili svoje obožavatelje činjenicom da se ne prate međusobno na društvenim mrežama, kao i fotografijama na kojima je Ben bio vidno neraspoložen, a sada su uhvaćeni na ulicama Njujorka zajedno.

Na pomenutim fotografijama vidi se da su njih dvoje i dalje zajedno, kao i da ljubav ne kriju, te da je ona jača nego ikada.

Oni nisu mogli skinuti ruke jedno s drugoga i sve vreme su se ljubili kao tinejdžeri tokom šetnje parkom, gde su ih uhvatili paparaci.

Par je zajedno stigao u Njujork, gde je Dženifer nastupila na koncertu Global Sitizen, gde je i govorila o svojoj ljubavi i koliko je zaljubljena.

- S ljubavlju možemo sve. Ljubav čini čuda, verujte mi. Pretpostavljam da biste mogli reći da mi je mozak pun ljubavi. U poslednje vreme mi je na umu samo ljubav, ne znam šta se događa - izjavila je pevačica pred obožavaocima.

Dženifer i Ben su se ranije ovog meseca prvi put pojavili zajedno na crvenom tepihu nakon više od 20 godina, i to na Filmskom festivalu u Veneciji, a otkako su se pomirili, par se gotovo ne odvaja niti u jednom trenutku.

- Oboje su ludo zaljubljeni i ovaj put ne žele pustiti jedno drugo. Ozbiljno pričaju i o venčanju - izjavio je nedavno njima blizak izvor za američke medije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA