≫ 

"Šta se njoj desilo, nekada je bila ikona stila": Žena Džona Ledženda razočarala stajlingom

Ispod ove provokativne toalete Krisi je nosila samo veš, crni brushalter i duboke gaćice u istoj boji

  • 1
Chrissy Teigen, Krisi Tajgen Krisi Tajgen, Foto: Tanjug/AP

Bivša manekenka Krisi Tajgen nedavno u društvu suproga, Džona Ledženda, uslikana u providnoj haljini ispod koje se jasno video njen veš, a ovo njeno izdanje izazvalo je podeljene reakcije na internetu.

Nekadašnja manekenka uslikana je u Njujorku sa suprugom, muzičarem Džonom Ldžendom dok je odolazila na večeru, a za tu priliku odlučila se za crnu, providnu čipkanu haljinu.

Ispod ove provokativne toalete Krisi je nosila samo veš, crni brushalter i duboke gaćice u istoj boji, a kada je reč o obući odlučila se za duboke čizme sa visokom potpeticom.

Kombinaciju je upotpunila malom crnom torbom sa zlatnim detaljima, a ako je suditi po komentarima na društvenim mrežama, Krisino izdanje se nije dopalo njenim pratiocima.

"Ženo, promeni stilistu", "Šta joj se desilo, nekada je bila ikona stila", "Ovako se obučeš kada želiš da privučeš pažnju"... samo su neki od komentara na račun manekenkinog izdanja.

Podsetimo Džon Ledžend je jednu od najlpših ljubavnih pesama "All of me", posvetio upravo svojoj supruzi.

Video: Zorica trajnu sreću u ljubavi nije imala, pa iza sebe ima dva propala braka

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Matina

    30. septembar 2021 | 11:57

    Ne samo što joj je ružan stil oblačenja,nego se sva izdeformisala,poružnela je.Nego s obzirom da je prošla neke jako teške situacije ne treba joj suditi,ni zamerati pa čak i da je stil oblačenja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA