≫ 

Britni Spirs u oblacima nakon što se posle 13 godina oslobodila iz kandži oca: "Na sedmom sam nebu"

"Ovo je tvoj trenutak, Brit, živi svoj život. Slobodna si", "Samo slobodno leti, ptičice", "Nikad u životu nisam bio ovoliko sretan ni zbog koga", pisali su fanovi u komentarima

  • 1

Nakon što je sud doneo odluku da oduzme starateljstvo Džejmiju Spirs nad ćerkom Britni, pevačica se oglasila, ni manje ni više, nego iz aviona.

Britni je bila veoma ushićena kada je upravljala avionom. Objavila je snimak na svoj Instagram profil, koji se naširoko komentarisao.

- Trenutno sam na sedmom nebu. Prvi put upravljam avionom i prvi put sam u avionu s propelerom. Bila sam jako uplašena. Psss idemo kući... Nastavite sa stilom, predivni ljudi. Uskoro nove fotografije - napisala je Spirs uz snimke iz aviona.

"Ovo je tvoj trenutak, Brit, živi svoj život. Slobodna si", "Samo slobodno leti, ptičice", "Nikad u životu nisam bio ovoliko sretan ni zbog koga", pisali su fanovi u komentarima.

Inače, Britni se rasplakala kad je čula odluku suda, da je konačno slobodna.

- Britni je briznula u plač kad je čula odluku sudije. Dugo je mislila da nikad neće doživeti dan kada će prestati očeva dominantna kontrola nad svakim aspektom njenog života, ali to se konačno dogodilo - rekao je izvor blizak pevačici za Page Six.

Naime, sudija je naredila da Džejmi Spirs bude suspendovan sa mesta staratelja, čime je Britni postala slobodna, nakon skoro 14 godina borbe.

U video na početku teksta pogledajte kako je Britni ushićena u avionu, a u galeriji u tekstu i fotografije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vodolijax

    1. oktobar 2021 | 11:49

    Živi bili pa videli da je otac sa razlogom imao kontrolu nad njom......

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA