Glorija Estefan ispričala da je bila seksualno zlostavljana kada je imala 9 godina: "Bio je porodica!"

- Devedeset tri posto zlostavljane dece zna i veruje svojim zlostavljačima. A ja to znam, jer sam bila jedno od njih - rekla je ona

  • 1
Glorija Estefan Glorija Estefan, Foto: Profimedia/Jerod Harris / Getty images

Američka pevačica kubanskog porekla Glorija Estefan (64) u svojoj ispovesti ispričala je da je bila seksualno zlostavljana, od strane rođaka, kada je imala devet godina.

Glorija je svoju priču podelila u Fejsbuk šou "Red table talk: The Estefans" u kom sa svojom porodicom razgovara o mnogim temama.

- On je bio rođak, i neko kome je moja majka verovala. Porodica, ali ne bliska porodica. Devedeset tri posto zlostavljane dece zna i veruje svojim zlostavljačima. A ja to znam, jer sam bila jedno od njih - rekla je ona.

Slavna pevačica je zlostavljača opisala kao uticajnog čoveka kod kog ju je njena mama upisala u muzičku školu.

- Odmah je počeo da mi priča koliko sam talentovana i kako na mene treba obratiti posebnu pažnju. U jednom trenutku sam shvatila da to ponašanje nije u redu, a kad sam zapretila da ću sve reći, rekao mi je da ne mogu ništa da učinim jer mi je otac u Vijetnamu, a majku će mi ubiti ako ikome kažem - rekla je ona.

Pevačica je ipak sve ispričala majci, ali njena porodica nije podigla tužbu portiv čoveka, jer će morati da se suoči sa njim na sudu, a to donosi traume.

- Znala sam da nisam ja ništa kriva, jer to ponašanje nije bilo normalno. Na kraju sam priznala sve mami, koja je odmah zvala policiju, ali nismo ga tužile jer su nam savetovali da je tako bolje za mene - ispričala je Glorija.

Video: Đorđe David: Svaka glumica koja je to doživela, a nastavi da ćuti, je bruka i sramota

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Putin R.S

    2. oktobar 2021 | 00:20

    Jos jedna u nizu svetski poznatih pevacica, glumica... koja je postala multimilionerka, i koja se setila da progovori posle vise decenijskog cutanja. Ovo je postao novi trend da ponovo budu u zizi javnosti jer su zaboravljene i kako bi ponovo bile pozvane u nekim od televizijskih predstava kako bi iznele svoje "potresne price". I ni jedna od njih nije prijavila zlostavljanje od strane rezisera, glumaca, producenata... jer su zaradjivale ogromne svote para. Bilo je lepo na vrhu popularnosti, a sada kada su zaboravljene onda se sete.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA