Bivša žena Edija Marfija ispod leđa krije "zver": Ova zadnjica je ozbiljna konkurencija i za Džej Lo

Nikol i Edi bili su u braku od 1993. do 2006. godine i imaju petoro zajedničke dece

  • 0
Eddie Murphy, Edi Marfi Edi Marfi; Foto: Profimedia/AdMedia

Nekadašnja manekenka i bivša žena Edija Marfija, Nikol Marfi (53), ozbiljna je konkurencija slavnoj Dženifer Lopez kada je u pitanju titula "najbolje guze".

Nikol je uslikana na ulici nakon kupovine peciva i limunade, bila je u opuštenom izdanju, u trenerci, sa kačketom i zaštitnom maskom na glavi.

Međutim, kada je okrenula leđa fotoreporterima, to je bila prava poslastica za slikanje. Nikol je u odličnoj formi, redovno trenira, što se vidi i po njenom izgledu i guzi za medalju.

Bivša žena slavnog glumca pokazala je i svog novog "ljubimca", automobil marke Mercedes, koji vredi oko 100.000 $.

Zbog njenih kadrova otpozadi mnogi komentarišu da Džej Lo ima ozbilju konkurenciju i da Nikol "preti" da je skine sa trona na listi najboljih guza poznatih dama.

"Vau!", "Kako žena izgleda", "Prezgodna si", "Kakva guza", "Džej Lo na aparatima", "Ova žena je bomba", "Dženifer ima ozbiljnu konkurenciju", neki su od komentara.

Podsetimo, Nikol i Edi bili su u braku od 1993. do 2006. godine i imaju petoro zejdničke dece, ćerke Briju, Majls, Šejn, Zolu i Belu, dok glumac ukupno ima desetoro dece koje ima sa pet različitih žena.

Video: I bogati plaču: Dženifer Lopez ronila suze kad je videla šta su joj priredili za rođendan

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA