"Plakala sam dva sata...": Britni se prvi put direktno obratila fanovima nakon što je slobodna žena

Pokret #FreeBritney, koji je na društvenim mrežama pokrenula mala grupa fanova 2019. bučno je demonstrirao u vreme sudskih rasprava u ovom slučaju

  • 0
Britney Spears, Britni Spirs Britni Spirs; Foto: Tanjug/AP

Britni Spirs (39) zahvalila je obožavaocima koji su bili uz nju tokom duge kampanje za okončanje višegodišnjeg starateljstva njenog oca nad njom.

Pevačica se na društvenoj mreži Tviter obratila svojoj publici direktno, prvi put nakon presude koja je prošle nedelje onemogućila Britninom ocu Džejmiju nadzor nad njenom imovinom vrednom 60 miliona dolara.

- Nemam reči zbog vas i vaše upornosti da me oslobodite starateljtva. Moj život sada ide u tom smeru.

- Plakala sam sinoć dva sata jer su moji obožavaoci najbolji i to znam - napisala je pevačica.

Podsetimo, starateljstvo nad Britni je određeno 2008. nakon što je Spirs doživela psihički slom i podrazumeva kontrolu velikog broja njenih finansijskih i privatnih poslova.

Pokret #FreeBritney, koji je na društvenim mrežama pokrenula mala grupa fanova, 2019. bučno je demonstrirao u vreme sudskih rasprava u ovom slučaju, opisanom u dokumentarnom filmu "Framing Britney Spears", objavljenog u februaru ove godine.

Spirs je u junu pojačala napore kako bi ukinula starateljstvo nad njom, poručivši sudiji da je to ponižavajuće i uvredljivo, te da želi svoj život nazad.

Nedavno je Britni uspela u svojoj nameri i postala slobodna žena.

Sudija je tom prilikom zakazala ročište za 12. novembar kako bi strane razgovarale o potpunom prestanku konzervatorskog prava, za šta su Britni, njen otac i drugi uključeni u aranžman rekli da ih podržavaju.

Takođe je zakazano sudsko ročište za 13. decembar na kojem će strane razgovarati o pitanjima vezanim za takse različitih strana (ovo ročište će biti odvojeno od rasprave o prestanku konzervatorskog prava).

Video: Britni je ponovo slobodna: Pevačica u oblacima nakon što je preživela dramu sa starateljstvom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA