≫ 

Kadar kroz noge, nikad bliža zadnjica, o fotografiji slavne voditeljke bruji svet

U nedelju je 51-godišnja voditeljka emisije "Uživo sa Keli i Rajanom" objavila fotografiju na kojoj sa prijateljima pozira u kupaćem kostimu na zalasku sunca

  • 2
Keli Ripa Printskrin: Instagram/kellyripa

Voditeljka Keli Ripa i njen suprug Mark Konsuelos proslavili su rođendan prijatelja Džejka Širsa, a trenutak slavlja obeležili su fotografijom koja je "zapalila" društvene mreže.

Keli Ripa i njen suprug oglasili su se sa još jednom bezobraznom Insta-fotografijom - ovog puta u čast 43. rođendana kantautora Džejka Širsa.

U nedelju je 51-godišnja voditeljka emisije "Uživo sa Keli i Rajanom" objavila fotografiju na kojoj ona, Konsuelos i Širs poziraju pored bazena pri zalasku sunca u kupaćim kostimima.

U trenutku, Ripa je okrenuta od kamere, dok Širs pravi grimasu kroz njene noge, a Konsuelos bez majice stoji pozadi, zureći u daljinu.

Provokativno izdanje voditeljke pogledajte u galeriji (2.fotografija):

U subotu je Ripa proslavila sopstveni rođendan, a njen suprug podelio je slatku poruku na svojoj stranici na Instagramu, kako bi obeležio tu priliku.

Postavljajući ringišpil snimaka para, zvezda Riverdejla započela je svojim naslovom: "Srećan rođendan mom najboljem prijatelju, ljubavniku, poverljivom licu. Mojoj plesnoj partnerki u životu ... Mojoj zauvek devojci."

"Za sve važne dane koje smo propustili da budemo zajedno dugi niz godina, tako sam zahvalan što mogu provesti ovaj poseban dan sa vama. Volim vas, srećan rođendan više", nastavio je on.

"Muž godine, iz godine u godinu. Otac godine, iz godine u godinu. Prijatelj godine, iz godine u godinu. Partner godine, iz godine u godinu. Jednostavno si najbolji", prokomentarisala je Ripa ljubavni post.

Video: Poznata voditeljka napravila haos na društvenim mrežama: Skinula se do gole kože, al zamalo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA