≫ 

Britni Spirs novom objavom potkačila porodicu, a naročito sestru: "Zaslužila si bolju porodicu"

"Volimo te Britnice, tako sam srećan što možeš da kažeš svoju istinu, "Žao mi je što si prošla kroz sve ovo. Zaslužila si bolju porodicu", "Ti si jaka žena i odlično je što si sve ovo izdržala! Sada uživaj!", neki su od komentara ispod objave

  • 2
Once upon a time in Hollywood Britni Spirs; Foto: Tanjug/AP

Britni Spirs (39) je odnedavno slobodna žena, s obrizom da njen otac, Džejmi Spirs, nema više starateljstvo nad njom.

Pevačica je, očekivano, sve ovo doživela veoma emotivno, a svoju sreću i bunt iskazuje i sada na društvenim mrežama.

Spirs je objavila fotografiju na Instagram u kojoj su dve devojke. Jedna leži na dušeku, a druga lebdi iznad nje.

- Ova slika je sve! Rasplačem se... Ona spasava svoju božansku žensku sestru. Predlažem vam ako imate prijatelja koji je zatvoren u jako maloj kući četiri meseca, bez auta, bez telefona, bez vrata za privatnost i mora da radi oko 10 sati dnevno, sedam dana nedeljno i koji proliva mnogo znoja nedeljno bez slobodnog dana... Predlažem da odete po prijatelja i pošaljete ih sve dođavola - napisala je Britni i dodala:

- Ako ste poput moje porodice koja govori stvari poput "Oprosti, ti imaš staratelja", verojatno misleći da si drugačiji pa se mogu za******ti s tobom! Srećom, našla sam neverovatnog advokata Metjua Rozengarta, koji mi je promenio život.

Mnogi veruju da se obraćala sestri Džejmi Lin Spirs (30).

U komentarima su joj fanovi pružili podršku, ali i žaljenje što je 13 godina trpela strašne stvari jer nije mogla da odlučuje ni o čemu.

"Volimo te Britnice, tako sam srećan što možeš da kažeš svoju istinu, "Žao mi je što si prošla kroz sve ovo. Zaslužila si bolju porodicu", "Ti si jaka žena i odlično je što si sve ovo izdržala! Sada uživaj!", neki su od komentara ispod objave.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by Britney Spears (@britneyspears)

Britney se zaručila sa Samom Asgharijem (27), njezinim osobnim trenerom i planiraju vjenčanje u prosincu.

Podsetimo, starateljstvo nad Britni je određeno 2008. nakon što je Spirs doživela psihički slom i podrazumeva kontrolu velikog broja njenih finansijskih i privatnih poslova.

Spirs je u junu pojačala napore kako bi ukinula starateljstvo nad njom, poručivši sudiji da je to ponižavajuće i uvredljivo, te da želi svoj život nazad.

Nedavno je Britni uspela u svojoj nameri i postala slobodna žena.

Sudija je tom prilikom zakazala ročište za 12. novembar kako bi strane razgovarale o potpunom prestanku konzervatorskog prava, s obzirom da Džejmijevu ulogu privremeno preuzima računovođa Džon Zabel.

Takođe je zakazano sudsko ročište za 13. decembar na kojem će strane razgovarati o pitanjima vezanim za takse različitih strana (ovo ročište će biti odvojeno od rasprave o prestanku konzervatorskog prava).

Video: Britni je ponovo slobodna: Pevačica u oblacima nakon što je preživela dramu sa starateljstvom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aca

    7. oktobar 2021 | 06:35

    Kakvo je ovo prsnuce mozga...

  • Fun

    7. oktobar 2021 | 07:32

    Godina ili dve najviše će proći bez starateljstva! Dok je finansijski iscede "prijatelji" i opet se vraća pod starateljstvo oca. Jer ona nije psihički stabilna. Ima opasne mentalne probleme.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA