≫ 

Gven Stefani bivši godinama varao sa dadiljom, a ona je sadašnjeg muža preotela od druge

Pre veze sa Blejkom pevačica je bila udata za rokera Gevina Rosdejlu, a ceo svet gledao je kako se njihov, naizgled srećan brak, raspada u paramparčad

  • 1
Gwen Stefani, Gven Stefani Gven Stefani; Foto: Profimedia/The Mega Agency

Gven Stefani nedavno je izgovorila sudbonosno "da" Blejku Šejtonu, nakon šest godina veze.

Pre veze sa Blejkom pevačica je bila udata za rokera Gevina Rosdejlu, a ceo svet gledao je kako se njihov, naizgled srećan brak, raspada u paramparčad.

Naime, Gven se zbog svog tadašnjeg supruga Gevina Rosdejla našla na neslavnoj listi slavnih dama koje su svoje supruge uhvatile u prevari. Naime, ona je sasvim slučajno, zahvaljujući tabletu koji oboje koriste, otkrila njegovu aferu sa dadiljom.

Nakon što ga je suočila sa skrinšotovima i golišavim fotografijama Gevin je priznao šta je uradio. Afera je trajala tri godine, i to čak i u periodu kada je ona bila trudna sa njihovim trećim detetom.

Dok su mediji brujali o aferi njenog supruga, pevačica je počela da radi kao sudija u "The voice" i tu je upoznala Blejka Šeltona. Vrnice su odmah nastale, a i sam muzičar prolazio je kroz bračnu krizu. Šelton se razveo nakon 4 godine braka, a javnost je tada žestoko osudila pevačicu tvrdeći da je drugoj ženi uradila ono što je njoj rađeno, ali bilo je i onih koji su je branili tvrdeći da je njihov odnos bio čisto platonski dok se muzičar nije razveo.

Gwen Stefani, Gven Stefani, Blake Shelton, Blejk Šelton Gven Stefani, Blejk Šelton, Foto: Tanjug/AP

Par je zvanično potvrdio da su u vezi u decembru 2015. godine, a 2016. Gven je konačno okončala brak sa Rosdejlom. Tada su se prvi put pojavili zajedno na crvenom tepihu, a a Blejk je priznao da mu je pevačica promenila život na bolje.

Ljubav su krunisali brakom ove godine u kapeli koju su izgradili na svom imanju, a pevačica je nedavno proslavila 52. rođendan.

Suprug joj je rođendan na Instagramu čestitao podelivši fotografiju sa venčanja.

"Srećan rođendan mojoj boljoj polovini, mojoj ženi!", napisao je muzičar.

Video: Šta se stvarno desilo između Pamele Anderson i njenog mladog fudbalera?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA