≫ 

Kuća kraj ženevskog jezera i 410 miliona funti: Misica razvodom postala bogatija od kraljice Elizabete

Bertareli se nakon 21 godine braka u tajnosti razvela od supruga Ernesta (56) švajcarskog preduzetnika i milijardera

  • 1
Kirsti Bertareli Kraljica Elizabeta II Kirsty Bertarelli Queen Elizabeth II Foto-montaža: Profimedia/Backgrid UK/RJK, Tanjug/AP

Kantautorka i bivša Mis Ujedinjenog Kraljevstva, Kirsti Bertareli (50) postala je najbogatija razvedena žena u Ujedinjenom Kraljevstvu i postala bogatija od kraljice Elizabete II., prenosi Daily Mail.

Bertareli se nakon 21 godine braka u tajnosti razvela od supruga Ernesta (56) švajcarskog preduzetnika i milijardera. Od javnosti su skrivali svoje probleme u vezi, te je razvod iznenadio strane medije.

- Ernesto i Kirsti Bertareli sa tugom potvrđuju da su se razveli. Zajedno su doneli tu odluku i rastali su se u dobrim odnosima - izjavio je njihov PR tim.

Kirsti, rođena Roper, 1988. postala je Miss UK i iste godine bila druga pratilja na izboru Miss World. Kasnije je razvila uspešnu karijeru kao pop pevačica i kantautorka, a svog budućeg supruga upoznala je 1997. godine na večeri na Sardiniji.

Bogatstvo Bertareli para ranije ove godine procenjeno je na vrtoglavih 9.2 milijardi funti. Smatra se kako je pevačica u razvodu dobila 350 miliona funti.

- Dogovor u vezi isplate bio je velikodušniji nego što je trebao biti. Nisu hteli da razvlače postupak, a Ernesto je hteo da prizna dužinu njihovog braka - izjavio je prijatelj para.

Uz to je Kirsti Bertareli dobila je modernu kuću uz ženevsko jezero u Švajcarskoj, koja je kupljena ove godine za 52 miliona funti (459 miliona dolara), te poseduje vikendicu na švajcarskom skijalištu Gstaad, koja je vredna 8 miliona funti.

Tako je Kirsti Bertareli sa 410 miliona funti postala bogatija i od same kraljice Elizabete II., čije se  bogatstvo procenjuje na 365 miliona funti.

Video: Jezero koje je voleo Cezar, na kom je živela Madona i mesto koje je inspirisalo slikare: Ovo je Komo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA