Brutalan dekolte Done iz "Čuvara plaže": Ima 53 godine i neverovatno dobro izgleda

Glumici u šestoj deceniji mnogi ne mogu da pariraju ni mnogo mlađe devojke

  • 1
Dona Deriko Dona Deriko, Foto: Instagram/donnaderrico

Glumica Dona Deriko, koju pamtimo po ulozi u seriji "Čuvari plaže" ima 53 godine, a zbog njenog mladolikog izgleda, doduše, ne i prirodnog, niko ne možeda poveruuje u to. 

Nedavno su Donu paparaci uslikali u izlasku s prijateljima, a zbog brutalog dekoltea koji je otkrio bujne grudi, bila je u centru pažnje, kao i zbog mladolikog izgleda, uprkos činjenici da gazi 6. deceniju.

Ravan stomak, bujne grudi, telo kao u devojčice... izgleda kao da je za nju je vreme odavno stalo, a nikada nije krila da su za savršen izgled i mladolikost zadužene plastične intervencije kojima se podvrgla.

- Rodila sam dvoje dece. Mršavila sam, gojila se... Želela sam ponovo da izgledam lepo i sigurno u sebe - rekla je glumica pre dve godine, osvrnuvši se na operacije.

Inače, na licu koje izgleda veoma mlado Dona ne može zahvaliti genetici, već raznim tretmanima, a sređivala je sve što je moglo. Zatezala je kožu lica, a pre nekoliko godina podvrgnula se i zatezanju kože ruku, stomaka i liposukciji.

Ne plaši se odlasku pod nož zato što još dugo želi da izgleda kao pre trideset godina kada je u crvenom jednodelnom kostimu trčkarala po plaži, a to je scena o kojoj i dan danas maštaju mnogi muškarci.

Podsetmo, Dona je ranije pozirala potpuno naga u humanitarne svrhe. Ona je malo toga ostavila mašti kada je hrabro pozirala bez odeće, pokrivena samo crvenom farbom.

Video: Ona je njegova Pamela, a tu je i Mič: Dečko snimio srpsku glumicu u bikiniju kao u Čuvarima plaže

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA