≫ 

Zaljubljeni kao tinejdžeri: Džej Lo i Ben Aflek razmenjivali poljupce na crvenom tepihu

Mnogi komentarišu da Džej Lo blista od ljubavi od kada se posle 17 godina pomili sa Benom.

  • 2
Dženifer Lopez i Ben Aflek, Jennifer Lopez and Ben Affleck Dženifer Lopez i Ben Aflek, Foto: Profimedia/JosiahW / BACKGRID

Latino diva Džeifer Lopez (52) i njen partner, glumac Ben Aflek (49), gde god da se pojave pokazuju koliko su srećni i koliko se vole.

Oni su se zajedno pojavili na premijeri filma "The Last Duel" na Menhetnu, a Ben, koji u filmu ima glavnu ulogu, nije mogao da skine ruke sa zanosne Dženifer.

Pevačica je na crvenom tepihu privlačila poglede u kratkom topiću i pripijenoj smeđoj suknji, koji su naglasili njen ravan stomak, trbušnjake, ali i bujnu pozadinu, dok je Ben bio u elegantnom odelu.

Par je izgledao zaljubljenije nego ikad, te su se poljubili pred fotografima. Pozirali su nasmejani i i zagrljeni, a Ben je Dženfer ljubio u obraz i čelo.

- Jako sam srećan, ovo je za mene jedno lepo razdoblje. Život je dobar - rekao je Aflek za Extra TV.

Pevačica je svojom pojavom sve ostavila bez daha, a mnogi komentarišu da Džej Lo blista od ljubavi od kada se posle 17 godina pomili sa Benom. 

Podsetimo, Džen i Ben prvi put su bili vereni 2002. godine, ali su godinu dana kasnije otkazali venčanje, da bi 2004. godine objavili prekid dugogodišnje veze. Posle 17 godina ponovo su zajedno, a njihovi fanovi nadaju se da je ovaj put to "za zauvek".

Video: I bogati plaču: Dženifer Lopez ronila suze kad je videla šta su joj priredili za rođendan

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vm

    10. oktobar 2021 | 14:11

    Vidi se da su oboje zaljubljeni i srećni. Zrače.

  • Goga

    12. oktobar 2021 | 17:27

    Sad već počinjemo da se umaramo od njih,svakodnevno su članci u vezi sa njima dvoma. Ima li i drugih parova na ovom svetu?!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA