≫ 

Biber saopštio Hejli da želi bebu, a njena reakcija šokirala sve - nije oduševljena

Fanovi smatraju da je neodlučna i zbog slike koju Džastin pravi o njoj u javnosti, te da nije sigurna da li uopšte želi da ostane u braku

  • 5
Džastin i Hejli Biber Džastin i Hejli Biber, Foto: Profimedia/Backgrid UK

Popularni pevač Džastin Biber, u svom dokumentarcu je otkrio da bi želeo da što pre postane otac, dok je njegova supruga Hejli imala prilično hladan reagovala na to.

Naime, otkako pevač i manekenka otpočeli vezu, a potom i brak, mediji ne prestaju da bruje o njihovom odnosu, a Džastinovo često nedolično ponašanje doprinelo je glasinama.

Uprkos svemu, oni su uvek tvrdili da su zaljubljeniji nego ikad, te da je njihov odnos idealan.

Ipak, da i Hejli nije dobrica koja će da sve trpi zarad ljubavi prema Džastinu dokazalo se i kada je svog supruga odgurnula na Met Gali kako bi pozirala sama, kao i njena nedavna izjava "da je toliko želela da postane mama, ali da joj se sada ne žuri", kao i da bi abortirala Džastinovu bebu da sad ostane u drugom stanju.

Ipak Biber tvrdi drugačije u novom dokumentarcu o njegovom životu.

Naime, on je Hejli rekao da je spreman da rade na bebi i to već ove godine.

"Već ove godine?", upitala ga je Hejli iznenađeno, na šta je Džastin rekao da je sve na njoj, ali da želi što pre da postane otac, prenosi "People".

Usledila je snužden izraz lica manekenke i njeno: "Videćemo", zbog čega su fanovi komentarisali spornu situaciju.

Dok su jedni ubeđeni da se Hejli premišlja zbog Džastinovog mentalnog stanja koje nije najbolje, drugi su mišljenja da joj je karijera na prvom mestu, te da je još uvek mlada za tako veliku odluku.

Drugi smatraju da je neodlučna i zbog slike koju Džastin pravi o njoj u javnosti, te da nije sigurna da li uopšte želi da ostane u braku, iako ga voli.

Video: Svi su mislili da će im brak trajati mesec dana, a zbog ovoga su svima zapušili usta

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA