≫ 

Stručnjaci objasnili šokantne promene: Šta se tačno desilo sa licem Madone i Toma Kruza

Slične zaključke su doneli o izgledu obe svetske zvezde

  • 4
Tom Kruz, Madona Foto: Profimedia BeautifulSignatureIG / SplashNews.com

Nove fotografije Madone i Toma Kruza prilično su šokirale javnost, jer njihova lica izgleda znatno drugačije nego ranije.

Sudeći po onome što se dalo videti, reč je o preteranim zahvatima. Međutim, svoje mišljenje sada su izneli i stručnjaci, vrhunski estetski stručnjak, doktorka Najla Raja, čiji su pacijenti brojne svetske zvezde.

Ona je za Dejli Mejl prokomentarisala novi izgled Madone sa ulica Njujorka, kao i Toma koji je uslikan tokom snimanja Nemoguće misije 7.

- Čini se da je Tom preterao s injekcijama protiv bora i filerima, što je zapravo negativno uticalo na njegov izgled. Bez pažljivog razmatranja strukture lice pacijenta rezultat zahvata može biti iskrivljen i neprirodan izgled lica - kazala je ova gospođa.

S njom se složio i hirurg Ros Peri, koji sugeriše da bi Tomov, prema mnogima uznemirujući izgled, mogao biti rezultat kombinacije viška kilograma i prečestih odlazaka na tretmane.

- Tom na svojim poslednjim fotografijama izgleda značajno drugačije, prema mom mišljenju, to je zbog viška kilograma i previše filera. Njegovi obrazi izgledaju zategnuto, ali napuvano. Zapravo se čini kao da su mu oči puno manje i izgleda kao veverica. Također se vidi da je u čelo ubrizgavao botoks jer mu je ten gladak i, s obzirom na njegovu dob, rekao bih da bismo kod njega inače očekivali više znakova starenja u obliku linija i bora - izjavio je.

Stručnjaci su slične zaključke doneli i o Madoni.

- Gledajući Madonino lice, na njemu ne postoje nikakve linije ni bore, pa definitivno možemo reći da je upotrebljavala puno botoksa, kao i da se odlučila za podizanje obrva ili trenutni facelifting. Ne bi me iznenadilo ni da je imala blefaroplastiku gornjeg kapka - izjavila je Gabrijela Birli, estetski stručnjak i hirurg.

Video: Izgledaš 10 godina starije!: Mlada devojka stavila botoks, pa se šokirala zbog komentara

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA