≫ 

Šakira posle dužeg vremena sa sinovima u javnosti: Ja sam mama tigrica!

Četvoročlana porodica nasmejana je pozirala na crvenom tepihu

  • 2
Šakira, crvena kosa

Šakira, Foto: Instagram/shakira

Bivši fudbaler Barselone Džerard Pike organizovao je prvi "Balloon World Cup" u španskom gradu Taragoni. Na crvenom tepihu pojavila se njegova supruga Shakira koja je dovela njihova dva sina Milana (8) i Sašu (6).

Četvoročlana porodica nasmejana je pozirala na crvenom tepihu. Šakira je nosila trenerku inspirisanu džunglom koja je bila otkopčana kako bi otkrila crveni grudnjak sa leopardovim printom. Naslednici su pozirali u jaknama: Milanova je izvezena jaguarima, a Sašina sa palmom.

Ranije ovog meseca, vlasnica hita "Vaka Vaka" govorila je o svojoj deci u intervjuu za novembarsku naslovnicu Cosmopolitana:

- Sanjam svoju decu. Stalno brinem za njih. Mučim svog jadnog muža. Pa, on zapravo nije moj... Ne znam kako da ga nazovem! - rekla je Šakira nakon čega je Pikea nazvala "bebom tatom", objašnjavajući:

- Mučim ga sa svim problemima koje vidim kada su deca u pitanju. Ja sam mama tigrica i mama helikopter, ja sam drugačija mama - našalila se ona.

Šakira sa porodicom

Šakira sa porodicom, Printskrin: Instagram/balloonworldcup

Pevačica i zvezda španskog fudbala upoznali su se 2010. godine i nikada se nisu venčali. Prošle godine, Shakira je rekla da je brak "plaši"

- Ne želim da me Pike vidi kao ženu. Radije bih da me vidi kao svoju devojku - istakla je ona.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA