Objavljena poslednja slika žene koju je Boldvin upucao, nastala nekoliko trenutaka pre tragedije

Serge je u objavi na Fejsbuku za tragediju okrivio producente i istakao je "nepažnju i neprofesionalnost" među onima koji rukuju oružjem

  • 0
Alek Boldvin Halina Hačins

Foto: Instagram/halynahutchins, Profimedia/B4859

Serge Svetnoj objavio je poslednju fotografiju žive Haline Hačins, nekoliko trenutaka pre nego što ju je glumac Alek Boldvin upucao, što je završeno tragičnim ishodom.

Na fotografiji je Halina leđima okrenuta onome ko je uslikao ovu scenu, dok Alek stoji na dva koraka ispred nje.

Svetnoj, koji je podelio fotografiju, je glavni električar filma, koji je sa Halinom već radio na nekoliko filmova.

Ovaj čovek je istakao da je "njena krv bila na njegovim rukama" , te da ju je držao u naručju dok je umirala.

Serge je u objavi na Fejsbuku za tragediju okrivio producente i istakao je "nepažnju i neprofesionalnost" među onima koji rukuju oružjem.

Okružna tužiteljka Santa Fea Meri Karmak-Ajtvajz, za New York Times je istakla da je na setu pronađena "ogromna količina metaka" te kako je potrebna istraga o prirodi tog streljiva.

Takođe je istakla da je netačno vatreno oružje korišćeno u nesreći na setu vestern filma nazivati ​​"rekvizitnim pištoljem".

- Bio je to legalan, stari pištolj - rekla je Karmak-Ajtvajz.

Pištolj koji je Boldvin koristio bio je jedan od tri koje je stručnjak za vatreno oružje, iliti oružar, stavio na kolica ispred zgrade u kojoj se uvežbavala scena, navodi se u sudskim zapisnicima.

Pomoćnik reditelja Dejv Hals uzeo je pištolj sa kolica i dao ga je Aleku, vičući "hladni pištolj", kako bi pokazao da je pištolj siguran.

No, sudski zapisnici kažu da je bio pun pravih metaka. Izrađivača rekvizita i licencirana pirotehničarka Megi Gol, koja je s Halsom radila na drugoj produkciji, rekla je da je u prošlosti izrazila zabrinutost za njegovu sigurnost, prenosi Jutarnji.hr.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA