≫ 

Raskinuli Điđi Hadid i Zejn! Priča se da je udario njenu majku, on kaže da su se "posvađali"

- Demantujem da sam udario Jolandu i odbijam da iznesem bilo kakve dodatne detalje i nadam se da će Jolanda preispitati svoje lažne optužbe - istakao je

  • 0
Điđi Hadid  Zejn Malik Foto: Tanjug/AP, Instagram/Zayn Malik

Slavna manekenka Gigi Hadid (25) i bivši član muzičkog benda "One Direction", Zejn Malik (27) prolaze kroz buran period nakon raskida.

Razlog je navodno taj što je Zejn, pisao je TMZ, navodno udario manekenkinu majku Jolandu Hadid. Sve se, prema nepotvrenim navodima, dogodilo "u žaru svađe", zbog čega ona navodno razmišlja o podnošenju krivične prijave.

Međutim, Zejn se oglasio oštro demantujući da je bio nasilan prema njoj.

- Čuvan privatnost i nisam želeo da ovo izađe u javnost. U želji da zaštitim svoju ćerku, pristao sam da demantujem tvrdnje koje su proizašle iz svađe koju sam imao s majkom moje partnerke, a koja ja ušla u naš dom dok je partnerka bila odsutna pre nekoliko nedelja - počeo je on.

- Ovo je bila i još uvek bi trebala biti privatna stvar, ali čini se da je ovo procurilo u medije, usprkos mojim naporima da nas vratim u mirno porodično okruženje, koje bi mi trebalo omogućiti da odgajam ćerku na način na koji ona to zaslužuje -  istakao je Zejn.

- Demantujem da sam udario Jolandu i odbijam da iznesem bilo kakve dodatne detalje i nadam se da će Jolanda preispitati svoje lažne optužbe i okrenuti se prema rešavanju porodičnih problema u četiri oka -  zaključio je.

Điđi i Zejn imaju jednogodišnju ćerkicu Khai.

Počeli su da se zabavljaju 2015. godine, a prekinuli su tri godine kasnije. Glasine o pomirenju pokrenute su 2019. godine, a prvi put su zajedno primećeni u Njujorku 2020. Ćerka im se rodila prošle godine, a čini se da je 2021. bila presudna za njihovu ljubav.

Video: Bili su savršen par, ali su ipak raskinuli: Gastoz otkrio gde je i šta radi njegova bivša Marija

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA