Tužne slike Aleka Boldvina sa ženom: Pogled na njegovo lice govori koliko je očajan

Alek i Hilari sedili su u lokalu, a on se u jednom trenutku pognute glave i rukama na licu činio izbezumljenim.

  • 0
Alek Boldvin Alek Boldvin / Foto: Tanjug/AP

Glumac Alek Boldvin (63) nakon tragičnog događaja tokom kog je slučajno usmrtio Halinu Hačins, smestio se sa porodicom u gradiću Mančester u Vermontu, gde prolazi teške dane. Alek je trenutno pod istragom kao i većina filmske ekipe, a u Mančesteru sa suprugom Hilari (37) obavlja svakodnevne stvari, pa su viđeni i u lokalnoj pekarni.

Alek i Hilari sedili su u lokalu, a on se u jednom trenutku pognute glave i rukama na licu činio izbezumljenim.

Tokom izlaska iz pekarne s kafama u ruci supružnici su se malo orspoložili, pa je Alek mahnuo paparacima dok je Hilari snimala mobilnim.

Nakon jutarnje kafe Hilari se sama zaputila na trčanje i prišla fotografima koji su se smestili u blizini njihove kuće kako bi ih zamolila da se udalje.

Alekova supruga odlučila je da porodicu smesti u mali gradić jer se boji za suprugovo mentalno zdravlje nakon tragične nesreće na setu filma "Rust" (Rđa).

- Dovela sam ga ovde jer moramo prežaliti ​​Halinu smrt. Aleku se dogodila stvarno traumatična stvar, a ja pokušavam ograničiti PTSP. Pogledajte šta se događa vojnicima i policajcima kada se ovako nešto dogodi, to je traumatično. Došli smo tu samo zbog tišine. Potreban mu je prostor i da se ja brinem o njemu i njegovom mentalnom zdravlju -  rekla je i dodala:

- Užasna je stvar koja se dogodila. Alek se osjeća užasno- izjavila je Hilari.

Boldvin se nedavno prvi put obratio medijima nakon nesreće:

- Bila mi je prijateljica, bila mi je prijateljica. Onog dana kad sam stigao na set, odveo sam je na večeru s rediteljem, bili smo ekipa koja je odlično funkcionisala. I onda se ovaj užasan incident dogodio -  rekao je vidno potresen glumac.

Video: Poslednja objava Haline, 2 dana pre nego što će je Boldvin upucati

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA