≫ 

Boldvinovi slavili Noć veštica nakon ubistva na setu - usledile negativne kritike

Hilarija je fotografije objavila samo nekoliko sati nakon što je u novom izveštaju otkriveno da su na snimanju bila još najmanje tri slučajna ispaljenja iz pištolja pre nego što je Hačins ubijena

  • 2
Hilarija i Alek Boldvin Hilarija i Alek Boldvin, Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Supruga holivudskog glumca Aleka Boldvina, Hilarija Boldvin, našla se na meti kritika zbog objave na Instagramu, i svi pominju tragediju u kojoj je njen suprug na setu slučajno ubio direktorku fotografije Halinu Hačins.

Naime, ona se za Noć vešptica na društvenoj mreži pohvalila fotografijom na kojoj slavi praznik s mužem i njihovo šestero dece, a porodično, glumac, njegova supruga i deca su se maskirali.

Roditeljstvo je u najmanju ruku kroz ovo bilo intenzivno iskustvo. Danas smo se okupili da bi obeležili praznik. Kostimi u poslednjem trenutku, malo zezanja, ali bili su tako srećni i to je zagrejalo mamino srce - napisala je ona u opsiu.

"Roditeljstvo bi bilo intenzivno dok se suočavala s vrlo javnom situacijom oko tragedije u kojoj je učestvovao njen suprug", "Podrška za vašu porodicu", "Žena je mrtva, a ona se hvali da slavi praznik", "Mislim da nije trenutak za slavlje", neki su od komentara.

Porodica Boldvin pozirala je na terasi svog imanja. Alek je u ulozi lika iz popularne dečje knjige "Where the Wild Things Are".

Hilarija je u kostimu veštice, kao i najmlađe ćerke Karmen, Maria Lucia Viktori, dok su starija deca takođe nosila kostime veštica i odela superheroja.

Hilarija je fotografije objavila samo nekoliko sati nakon što je u novom izveštaju otkriveno da su na snimanju bila još najmanje tri slučajna ispaljenja iz pištolja pre nego što je Hačins ubijena.

Video: Oružaru je puška otkinula prst: Biković o nesrećnom slučaju koji se desio na snimanju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Leilani

    1. novembar 2021 | 18:32

    Njemu sigurno nije do slavlja, ali decica to vole. A ta zena ocito ima neki kompleks vezano za trudnocu, jer biti trudan 7 puta u par godina nije u redu. On njima dodje kao dedekanja, a ona jedva ceka da ponovo zatrudni.

  • Tockovi

    1. novembar 2021 | 19:57

    Dijalog iz filma. Jel" se ljutis na mene sto sam ti ubio zenu? Ma neee. Sto bih. Zivot je to. Desava se...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA