≫ 

Demi Mur prošetala "bludni" sako i objasnila kako se dominira u 59. godini

Glumica je na dodeli nagrada plenila u odijelu ispod kog je nosila samo brushalter

  • 0
Demi Mur Nedelja mode Pariz Demi Mur / Foto: Tanjug/AP

Demi Mur (58) bila je jedna od glavnih zvezda na dodeli nagrada WSJ. Magazine Innovator Awards 2021, u Muzeju moderne umetnosti u Midtown Manhattanu, a sve zbog vrhunske kombinacije koju je ponela na sebi.

Sa vatrene crnokose teško se skidao pogled, pošto se pojavila u  baršunastom tamnoplavom odelu, dok je ispod sakoa nosila samo brushalter koji se dobrim delom video.

Društvo joj je pravio Sir Kim Džouns, dizajner i umetnički direktor modne kuće Fendi.

Podsetimo, glumica je tokom poslednjih nekoliko meseci veliku pažnju privlačila svojim licem na kojem se, tvrde fanovi, sada već jasno vidi da se podvrgla određenim korekcijama.

Sve je počelo kada se početkom godine pojavila na jednoj modnoj reviji u Francuskoj i prošetala modnom pistom.

"Da nisam videla naslov, ne bih ni prepoznala Demi", "Lice joj ne izgleda normalno", "Bila je na plastičnoj operaciji", "Bila je tako predivna, a sada se potpuno promenila", nizali su se tada komentari.

Slične reakcije izazvalo je i jedno od njezinih posljednjih pojavljivanja na promociji jedne knjige u Los Anđelesu.

Kada je reč o ljubavnom životu, Demi je bila tema svetskih medija zbog navodne ljubavne veze sa Džonom Travoltom, sa kojim navodno provodi mnogo slobodnog vremena, a zajedno su viđeni i na romantičnoj večeri u jednom restoranu na Floridi.

Navodno ih je spojio njen bivši muž, glumac Brus Vilis, koji mu je navodno predložio da se poveže s Demi kada mu je priznao da je spreman za novu ljubav nakon smrti supruge, glumice Keli Preston.

Video: Spremao je mnoge holivudske glumce i glumice, a evo koja mu je najdraža

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA