Ovako je izgledala kad je šokirala svet vezom s milijarderom: Danas ne liči na sebe

Džena Bentli je prvi put išla pod nož sa samo 18 godina, a otada se podvrgnula nizu estetskih zahvata, s kojima ne namjerava još stati.

  • 1
Džena Bentli, Jenna Bentley, Ben Braun, Ben Brown Džena Bentli / Foto: Profimedia/SEOJ

Džena Bentli (32) ne krije da je ovisna o plastičnim operacijama sa kojima nema nameru da stane.

Prvi zahvat imala je sa samo 18 godina, a radilo se o operaciji nosa, na koju se odlučila pre useljenja u Plejbojevu vilu.

Iako se tada zamalo ugušila u sopstvenoj krvi, posle je bila na još najmanje 14 zahvata i tvrdi da je ponosna na svaki od njih, te da je sve bliže svom cilju.

Među zahvatima kojima se podvrgla su povećanje grudi, liposukcija, podizanje zadnjice, fejsliftinzi, mačje oči, fileri u obrazima i još jedna operacija nosa.

Iako je nekad krila operacije, sada otvoreno govori o njima, a na društvenim mrežama čak deli i fotografije oporavka.

Kaže da je samo na botoks do sada potrošila oko 200.000 dolara i još 15-ak hiljada za druge sitne kozmetičke zahvate na licu.

- Svaki dan sam zahvalna što nisam imala nikakvu komplikaciju zbog zahvata, ali neću stati. Ovisna sam o operacijama i uvek želim još. Sada već svi imaju određenu sliku o tome kako izgledam i to moram održavati, a to je dosta posla - otvoreno kaže Džena, koja je sebe opisivala kao ružno pače kojem treba pomoć da se pretvori u labuda.

- Na svakog muškarca koji ne voli operisane devojke dolazi deset koji vole takav izgled - smatra ona.

Podsetimo, Džena je svojevremeno punila medije vezom s milijarderom Benom Braunom, za koga se verila kada je imala samo 21 godinu, a on je u to vreme već bio u šestoj deceniji.

Ipak, ljubav je "pukla" pre nego što su uspeli otići pred oltar.

Džena, koja je godinama živela u zloglasnoj vili pokojnog Hjua Hefnera, nedavno je za medije progovorila o razuzdanim Plejbojevim žurkama za Noć veštica na kojima su se, kako kaže, brojni slavni se**ali gde god i s kim god su stigli.

Video: Ovako izgleda kada se milijarderka snima u malenom bikiniju, a tu je i vrela drugarica

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA