≫ 

Hajek o Vajnštajnovom uznemiravanju: 'Vikao je da me nije unajmio da budem ružna!'

Glumica je pre četiri godine detaljno opisala kako ju je seksualno uznemiravao holivudski producent

  • 2
Selma Hajek Foto: Tanjug/AP

Selma Hajek (55) je 2017. napisala članak za Njujork tajms u kojem je detaljno opisala kako ju je godinama seksualno uznemiravao producent Harvi Vajnštajn (69), a ona mu se uporno opirala.

Ona se u intervjuu za Gardijan prisetila tog traumatičnog iskustva.

- Tada sam se fokusirala na uznemiravanje, a ne na seksualno uznemiravanje, i mislim da je mnogim ženama bilo još gore sa njim - rekla je Selma i dodala da je donekle normalizovala njegovo uznemiravanje jer je to bio jedini način da se nosi sa njim.

Na kraju je snimala erotske scene u filmu 'Frida' jer ju je Vajnštajn, kaže, ucenjivao da snima lezbijske  scene i razotkriva se jer, kako je navodno rekao, niko ne želi da je gleda obučenu u filmu.

- Kasnije bih se tresla i to me je deprimiralo. Pozvao me je tokom snimanja filma „Frida“ i vrisnuo: „Zašto imaš jednu obrvu i brkove? Nisam te unajmio da izgledaš ružno!' Pitao sam se da li je ikada pogledao sliku Fride Kalo - rekao je Hajek.

- Nikad me nije video slabu. Nije da se ne plašim, ali ti to nećeš videti. Svojom smirenom snagom mogu da zastrašim - rekla je glumica i dodala da Vajnštajn nije bio ni prvi ni poslednji koji se prema njoj tako ponašao.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA