O ljubavi Džej Lo i Bena slike govore više od hiljadu reči: Ne puštaju jedno drugo!

Oni su boravili zajedno u Los Anđelesu, ali je pevačica zbog obaveza morala da ode, pa su se na aerodromu pozdravili i pokazali koliko se vole

  • 1
Dženifer Lopez i Ben Aflek, Jennifer Lopez and Ben Affleck Dženifer Lopez i Ben Aflek, Foto: Profimedia/JosiahW / BACKGRID

Latino diva Dženifer Lopez (53) i njen dečko, glumac Ben Aflek (49) uslikani su dok su se pozdravljali na aerodromu, a zbog prizora mnogi komentarišu da kada je ljubav Džej Lo i Bena u pitanju, da je nebo granica.

Oni su boravili zajedno u Los Anđelesu, ali je pevačica zbog obaveza morala da ode.

Pre nego što se Dženifer ukrcala na privatni avion, pozdravila se sa Benom tako što su razmenjivali nežnosti, a emotivne fotografije jasno pokazuju koliko se vole.

Džej Lo i Ben su se dugo grlili, a zatim i ljubili. Glumica se široko osmehivala i zaljubljeno gledala glumca, onda ga je grlila, a u jednom trenutku prislonila mu glavu na grudi, dok ju je Ben nežno poljubio u čelo.

Iako i Ben i Dženifer imaju gomilu obaveza, oni usklađuju svoje rasporede kako bi mogli da provode vreme zajedno.

- Uklapaju svoje rasporede tako da mogu biti sigurni da će se viđati svakih nekoliko dana. Stvari su dobre među njima, i oni ostaju povezani. Zauzeti su svojim projektima, ali i nalaze vremena da budu zajedno - rekao je izvor prošlog meseca.

Podsetimo, Džen i Ben prvi put su bili vereni 2002. godine, ali su godinu dana kasnije otkazali venčanje, da bi 2004. godine objavili prekid dugogodišnje veze. Posle 17 godina ponovo su zajedno, a njihovi fanovi nadaju se da je ovaj put to "za zauvek".

Video: Suze radosnice zbog pobede Bajdena: Seksi Dženifer Lopez presrećna zbog pada Trampa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA