≫ 

Džef Bezos se nakon surovih prozivki obratio Dikapriju: "Oprez, strma litica. Koban pad"

Džef je na svom Tviter nalogu objavio fotografiju, a uz nju je označio i slavnog glumca

  • 1
Jeff Bezos, Džef Bezos, Lauren Sanchez, loren sančez Foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Loren Sančez ozbiljno je svojim ponašanjem ponizila svog dečka Džefa Bezosa, kada se "istopila" tokom upoznavanja sa Leonardom Dikaprijem, a sada je njen suprug ostavio poruku povodom tog događaja. 

Naime, Džef je na svom Tviter nalogu objavio fotografiju, a uz nju je označio i slavnog glumca.

- Leo, dođi ovde, želim ti nešto pokazati - napisao je Bezos i priložio svoju fotografiju na kojoj drži tablu s natpisom: "Oprez, strma litica. Koban pad".

Ljudi na Tviteru su odmah počeli da se šale na račun Bezosovog posta. Mnogi su postavljali i razne memove, ali Dikaprio nije odgovarao.

"Džef, baš si smešan", "Čak ni sa svim svetskim bogatstvom ne možeš da kupiš žensko srce", "Razumem da zadirkuješ Di Kaprija, ali budimo iskreni, trebalo bi da razgovaraš sa Loren Sančez o javnom flertovanju sa drugim muškarcima kada je sa tobom", "Možda to odobravate, ali mislim da su njeni postupci bili malo preterani", Govor tela nikad ne laže, "Leo ti je ukrao devojku" samo su neki od komentara na Tviteru .

Podsetimo, Bezos se 2019. godine razveo od supruge Mekenzi Bezos, nakon 26 godina braka.

Loren i Džef prvi put su snimljeni kao par na Vimbldonu 2019. godine, gde su u svečanoj loži neprestano razmenjivali nežnosti. Nakon toga postali su nerazdvojni, a iako javnost nije verovala u njihovu ljubav i Loren se od početka prikazivala kao žena željna isključivo novca, izgleda da su i dalje zaljubljeni kao na početku veze.

Kada je Džef ostavio suprugu Mekenzi s kojom je bio 26 godina u braku, on ju je razvodom učinio trećom najbogatijom ženom na svetu jer je dobila 38 milijardi dolara u brakorazvodnoj parnici.

Video: Ko je Džef Bezos, a ko njegov naslednik?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Najo

    9. novembar 2021 | 19:53

    Nije sve u kinti a ovakvih fukosa ima gde hoćeš ,ništa specijalno …

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA