≫ 

Ovako su razuzdane milionerke izgledale 2007. godine: Danas su, konačno, na pravom putu

Sve tri su prošle kroz teške životne borbe sa zavisnošću, psihičkim problemima, kao i problemima sa zakonom

  • 0
Paris Hilton Lindzi Lohan Britni Spirs Foto: Profimedia/Pacific coast news/Nathanael Jones, Pacificcaostnews.com., Backgrid USA/FAME PICTURES, Backgrid USA/FAME PICTURES

Zvezde koje su američkom, ali i svetskom javnom scenom, harale i bile kraljice skandala, ove godine promenile su svoj život iz korena.

Linzi Lohan, Britni Spirs i Paris Hilton davne 2007. godine bile su nerazdvojne prijateljice i nije bilo noćnog kluba ili crvenog tepiha koji nisu zajedno obišle, a njihove fotografije smenjivale su se na naslovnim stranama tabloida širom sveta, jer su njihovi privatni životi bili veoma tubrulentni.

Sve tri su prošle kroz teške životne borbe sa zavisnošću, psihičkim problemima, kao i problemima sa zakonom, a danas su napokon na pravom putut.

Linzi Lohan

Glumica Lindzi Lohan (35) godinama je vodila bitku sa zavisnosću od alkohola, tableta i psihoaktivnih supstanci.

Lindzi Lohan kao da je postala sinonim za propale dečije zvezde Holivuda. Ona je svoju glumačku karijeru počela sa samo 10 godina u sapunici Another World, a njen diznijevski put počeo je sa samo 11 godina, 1998. u Zamki za roditelje, gde je glumila sestre bliznakinje Eni i Hejli.

U filmu Freaky Friday glumila je 2003. godine uz Džejmija Li Kurtisa, a 2005. u filmu Herbie: Fully Loaded. Sve vreme se, poput većine Dizniejvih talenata, bavila i muzikom.

Lohan su u javnosti često opisivali kao "problematičnu". Njena zavisnost o drogama, alkoholu i se*su oduvek je bila javna tajna, a sve je potvrđeno kad se 2007. godine prvi put prijavila u rehabilitacijsku kliniku.

Nekoliko puta je uhapšena zbog vožnje u pijanom i drogiranom stanju, a zbog izbegavanja redovnih kontrola, neko je vreme provela i u zatvoru.

2013. je ponovno završila na rehabilitaciji, nakon čega je izjavila da je odlučila da će svoju karijeru vratiti na pravi put. 2017. godine prešla je na islam, a 14 godina nakon njenog prvog javnog posrnuća, Linzi se vratila pred kamere.

Naime, glumica će se pojaviti u Netfliksovom božićnom filmu u glavnoj ulozi, a sudeći po najavama, glumica prvi put nakon dužeg vremena izgleda dobro i srećno.

Britni Spirs

Princeza pop muzike, Britni Spirs (39), smatra se izvođačem koji je u tinejdž dobu uživao najveću popularnost na svetu.

Imala je samo 15 godina kad je potpisala svoj prvi ugovor, a prva dva albuma dosegla su dijamantska izdanja i sa 47 miliona prodatih kopija završili na listi najprodavanijih u istoriji.

Šest albuma završilo joj je kao broj jedan na Billboardu, a Rolling Stone je njen singl "Baby One More Time" iz 1998. proglasio najvećim debijem u istoriji.

A onda je Britni Spirs, adekvatno prozvana princezom popa, potonula u vrtlog medijske hajke, nervnih slomova i propalih veza.

Njen otac Džejmi Spirs postao je zakonski vladar njenog života i imao pravo da odlučuje o njenom poslu, novcu, nastupima i zdravlju.

Njen pad bio je propraćen ne samo javnim nervnim slomovima, već i zloglasnim brijanjem glave, raspadom braka s Kevinom Federlineom, ružnim raskidom sa Džastinom Timberlejkom, te proganjanjem paparaca,  koji su je gazili na sličan način kao i princezu Dajanu.

Nakon 13 godina borbe, Britni je uspela da dobije pravdu na sudu i oslobodi se starateljstva, koje je njen otac imao nad njom. Vratila je život, finansije i karijeru u svoje ruke, najavila da je verena i srećna, te fanovi s nestrpljenjem očekuju i njen muzički povratak.

Paris Hilton

Model, glumica, spisateljica i pre svega starleta Holivuda, Paris Hilton (40), postala je poznata javnosti širom sveta 2003. godine učestvovanjem u projetku “Jednostavan život”, koji je vodila sa Nikol Riči.

Nakon početka uspešnog rada na televiziji, Paris Hilton je počela da se pojavljuje u filmovima sa malim rolama.

Mogla bi biti naslednica Hiltonovog carstva, koje uključuje lanac luksuznih hotela, ali je ostala svoja i izgubila je nasledstvo.

Paris se sa policijom prvi put srela u septembru 2006. Uhapšena je zbog vožnje u pijanom stanju. Priznala je krivicu i platila kaznu od 1,5 hiljada dolara, a takođe joj je određena i uslovna osuda od 36 meseci.

Početkom 2007. godine slavnu ličnost ponovo je privela saobraćajna policija. Mesec dana kasnije, lepotica je "obradovala" tabloide svežim skandalom. Privedena je zbog prekoračenja brzine.

U proleće iste godine Hilton je osuđena na 45 dana zatvora. No, nakon četiri dana, ljubazni šerif pustio je plavušu u kućni pritvor zbog lošeg zdravlja. Sud ju je ipak vratio u zatvor. Puštena je 23 dana kasnije, a da nije odslužila celu kaznu.

Pričalo se da je Paris zavisnost o drogama i alkoholu dovela do čestih hapšenja, a nakon nekoliko godina skandala, Paris se smirila.

Pokušala je da sredi svoj emotivni život, a nakon tri propale veridbe, Paris se ove godine udala za svog dvogodišnjeg dečka Kartera Reuma i priredila "venčanje iz bajke", kako su ga mediji nazvali.

Video: Ruskinja u prste stavila 2000 evra samo da bi lakirala nokte

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA