≫ 

Posao "težak" 100 miliona dolara! Evo koliko su Adel i Opra profitirale od intervjua

Adel je plaćena papreno za gostovanje u emisiji, a dodatno će prihodovati od emitovanja njenog muzičkog materijala

  • 0
Adele Oprah Winfrey Opra Vinfri

Foto: Profimedia/Ferrari/CBS

Pevačica Adel (33) gostovala je prošlog vikenda kod Opre Vinfri (67), sa kojom je razgovarala o mnogim škakljivim temama iz privatnog života.

Naime, bio bi taj intervju zanimljiv sam po sebi da američki mediji nisu preneli informaciju da će CBS zaraditi više od 100 miliona dolara zbog razgovora od dva sata.

Kako britanski magazin Mirror navodi, Adel u svemu takođe ima ogromnu korist i profit, pošto će prihodovati od emitovanja njenog muzičkog materijala.

- Tehnički, ona može reći da je intervju besplatan, ali joj se isplaćuju izvođačka prava za pesme koje će biti u emisiji. TV mreže širom sveta izdvajaju značajne sume za emitovanje u svom regionu i to će značiti da milioni stižu sa svih strana - rekao je izvor.

- Jedan insajder kaže da je CBS platio najmanje pet miliona dolara, ali možda čak i 7 miliona za debi "Adele: One Night Only" - dvosatni specijal koji će sadržati prvi novi materijal pevačice nakon šest godina pauze - naveo je izvor za Mirror.

Adele i Opra intervju su snimile u voditeljkinoj vili, a priča se da će ovaj intervju, kada su cifre u pitanju, biti profitabilniji od onog koji su Opri dali Megan Markl (40) i princ Hari (37).

Video: Da li je to krv ili šminka?! Britni Spirs opet šokira, lice umazano u crveno i valja se po podu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA