≫ 

Princ Albert smestio "najtužniju princezu" u ustanovu: "Na lečenju je, nije dobro"

Albert je otkrio da princeza pati od duboke emocionalne i fizičke iscrpljenosti

  • 5
Albert II, knez od Monaka, Charlene, kneginja od Monaka Foto: Profimedia/Abaca/Abaca Press

Najtužnija princeza na svetu, Šarlin (43), nakon povratka iz Južne Afrike, smeštena je u jednu ustanovu van Monaka, gde boravi zbog lečenja.

Naime, princ Albert ispričao je da su odluku o njenom lečenju doneli zajedno, uz pomoć njene braće. On je negirao da postoje problemi u njihovom braku i otkrio da princeza pati od duboke emocionalne i fizičke iscrpljenosti.

- Verovatno ću to reći nekoliko puta, ali to nema nikakve veze s našim odnosom. Želim to vrlo jasno naglasiti. To nisu problemi u našem odnosu, ne u odnosu između muža i žene, drugačije su prirode - istakao je Albert.

Ranije je saopšteno da će pinceza Šarlin biti duže vreme biti odsutna u javnosti, a njen oporavak zahtevati kliničku negu koja će trajati najmanje nekoliko dana.

- Oseća se bolje, ali se mora odmarati. Nije u Monaku, ali će se uskoro vratiti - kazao je Albert.

O njenoj tuzi često se nagađalo u medijima, a kako smatraju mnogi, razlog tome je suprugova nevera. Šarlin se nedavno u javnosti pojavila s obrijanom polovinom glave što su neki mediji protumačili kao bunt protiv supruga Alberta.

Nadimak "najtužnija žena na svetu" dobila je nakon venčanja na kom je celo vreme plakala. Mnogi nisu verovali da su u pitanju suze radosnice.

Video: BRAK ĆE TRAJATI TRI GODINE Britanci imaju grozne prognoze za Megan i Harija

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ona

    19. novembar 2021 | 20:18

    Je bila aktivna,sportistkinja,ovakav život je uništio......

  • Mara

    19. novembar 2021 | 19:03

    A zasto se udala ako nije htjela.

  • Auuu

    20. novembar 2021 | 21:43

    Htela je da bude princeza i mislila je da će ga njena ljubav promeniti. Nije imala snage i mudrosti za takvog kre... Pogledajte kakvi su mu princevi dok on brine o njima. Sta ce od njih ispasti, videcemo, nesto ko tata. Ja navijam za princezu da ozdravi i da ga napusti. Eto mu i deca i sve svalerke

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA