≫ 

Dženifer Lorens o detaljima stravičnog leta: Porodici sam slala strašne poruke

- Počela sam se moliti. Ne konkretnom Bogu s kojim sam odrasla, jer je bio zastrašujući i vrlo osuđujući tip - rekla je Lorens

  • 1
Dženifer Lorens, Jennifer Lawrence Dženifer Lorens / Foto: Profimedia/PAUL TREADWAY

Glumica Dženifer Lorens (31) ispričala je kroz kakav "pakao" je prošla tokom vožnje privatnim avionom. Ona je ispričala kako je samo pukom srećom sletela bez posledica zbog čega ima traume od leta avionom.

- Porodici sam slala strašne poruke, bila sam sigurna u jednom trenutku da ćemo svi umreti. Na mestu gde sam sedela ostao je samo moj kostur od straha - ispričala je Dženifer Vaniti Fairu.

Dženifer je opisala let iz 2017. kada je iz Nju Jorka letela u svoj rodni grad Luisvajl, a avion je morao sleteti u Bufalo zbog otkazivanja motora.

Uz nju je na letu bio i doktor koji je porađao njenu majku, kao i njen pas Pipi koji je joj je spavao u krilu.

- Osećala sam krivicu. Razmišljala sam o tome kako će svi biti tužni, a ovo malo biće nije ni tražilo da bude deo svega ovoga - ispričala je za Vanti Fairu.

U trenutku kad je ugledala pistu za sletanje punu vatrogasaca i kola hitne pomoći, počela je da se moli.

- Počela sam se moliti. Ne konkretnom Bogu s kojim sam odrasla, jer je bio zastrašujući i vrlo osuđujući tip. Pomislila sam u sebi: "O, moj Bože, možda ćemo ovo preživeti? Biću žrtva opekotina, ovo će biti bolno, ali možda ćemo preživeti" - rekla je pa dodala:

- Molim te, Gospodine Isuse, dopusti mi da zadržim svoju kosu. Zamotaj me u svoje ruke koje vole kosu. Molim te, ne dopusti da oćelavim - našalila se glumica.

Dženifer je trenutno trudna i čeka prvo dete.

Video: Biković najavio holivudske zvezde u trećem delu Južnog vetra: Sigurno će gledati prva dva dela

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA