Džej Lo "ubija" koliko dobro izgleda, čak i dok u uskim farmerkama nosi vreće hrane

Dženifer je na sebi imala uske farmerice koje su isticale njenu savršenu figuru, i štikle na taknu petu koje je nisu omele u fizičkom radu.

  • 5
Jennifer Dženifer Lopez Dženifer Lopez / Foto: Vasquez-Max Lopes / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Pop zvezda Dženifer Lopez (52) učestvovala je u humanitarnoj akciji u kojoj su joj pomagali članovi porodice i dečko Bek Aflek. Oni su uslikani kako nose namirnice koje su namenili u humanitarne svrhe što je oduševilo brojne fanove ove latino zvezde.

Paparaci su uslikali Dženifer Lopez i Bena Afleka ispred Benove kuće dok su svi zajedno istovarivali hranu u velikim vrećama iz kamiona.

Dženifer je na sebi imala uske farmerice koje su isticale njenu savršenu figuru, i štikle na taknu petu koje je nisu omele u fizičkom radu.

Slavni par su uključio u humanitarnu akciju "Rise Against Hunger" za vreme američkog Dana zahvalnosti, a u vrećama su bile većinom nekvarljive namirnice poput pirinča.

Istovarivanju su im pomogla njihova djeca, koja su se zajedno družila i tokom večere.

Njeni blizanci Emma i Max s mamom su došli u goste kod Bena i njegovo troje dece iz braka s Dženifer Garner, Violete, Seraphine i Samuela.

Jennifer je do nedavno bila u Vankuveru gdje je snimala Netfliksov film "The mother", a na Instagramu je objavila video na snegu u kom govori da se jako raduje što se vraća kući taman za proslavu Dana nezavisnosti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mladen Milunic Paris

    2. decembar 2021 | 22:57

    Baba od 60Godina izgleda dobro sklonite samo to JLo i dobicete portorikanku sa guzom prosecnom sto svaka sta cisti ili radi ko konanarica ima isto!

  • Nesa

    2. decembar 2021 | 19:26

    Ma ima ogromnu pozadinu,ima ih u Srbiji bolji koliko hoces

  • niki

    5. decembar 2021 | 14:09

    Zašto su njih dvoje non stop tema ? Zar nema jos glumaca,pevača ,javnih ličnosti ,mladih ,talentovani koji imaju šta da kazu a ne bivša prosečna igračica i alkoholičar osrednjeg talenta.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA